Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell megsértődni azon, hogy két napig nem keresi az ember a másikat?
Múlthét pénteken együtt voltam egész nap a barátnőmmel,mondtam neki hogy hétvégén dolgozok utána, majd keressük egymást.
Egész hétvégén (szombat vasárnap melóztam a gyárban reggeltől estig mind a két nap.
Nem buliba voltam,nem ittam csak meló után mindig hazamentem és befeküdtem az ágyba aludni( nem lakunk együtt)
Hétfőn felhívtam,hogy csináljunk valami programot,hát olyan műsort lerendezett nekem,hogy az hihetetlen. Mi az hogy 2 napig nem hívom, rá sem írók ő ezt érti mi ennek az oka és hogy ezek után ne is folytassuk.
Szóval úgy megsértődött 2 nap miatt hogy szakítottunk.
Biztos van valami más is a háttérben,elvégre nem vagyunk összenőve,bár nemértem mi lehet az.
Lehet hogy menstruált?
Gondolom nem azért nem irt mert mondtad h hetfön beszeltek.
Mivel friss kapcsolat nem akarta h azt erezd tulsagodan nyomul...rad akaszkodik.Gondolta ha irsz visszair.De ö maga nem akar tolakodo lenni.
Ezt lehet penteken ugy gondolta h sima ügy.
De meg annyit sem irtal hogy van,v hianyzik varod a hetföt.
Nö vagyok,ez az en meglatasasom
en is igy tennek.igy ereznem
es azt is tudom ha 1 smst nem kapnek azert nagyon rosszul esne.
100 nöböl 99-nek hidd el rosszul esne
az az 1 meg se le szarná h kerested e v sem.
Tudtommal a parkapcsolat nem arrol szol hogy neha összebujunk aztan napokig nem beszelünk.
Bar en lehet ott szakitottam volna veled mikor azt mondod h 2-3 napig nem beszelünk.
Azert napi 2 perce legyen mar egy embernek egy smsre ha màr kapcsolata van.
Törödni nem akkor kell a masikkal mikor veled van.
Hanem akkor is ha nem!!
Szerintem neked kellene elgondolkodnod par dolgon
Köszönöm szépen mindenkinek aki írt és válaszolt.
Mondanám,hogy okosabb lettem,de az nem igaz.
Viszont rájöttem hogy a nők valószínüleg maguk se tudják,hogy mit akarnak.
Viszont ezek után biztos nem fogok könyörögni neki."Egye még amit főzött".
“Én se szívesen írnék,de nem is szakítanék,ha tetszene igazán a srác.”
Na a nők ponthogy nem így gondolkoznak. Ha tetszik nekik a srác, akkor folyton várják, hogy keresse őket, és épp ezért dobnák egyből, ha lesz.arja őket, mert ez feldühíti őket. Ha nem tetszene a pasi, akkor észre sem vennék, hogy napokra eltűnik. Nem lennének ingerültek, ha nem keresi őket, mert kicsit sem izgatja őket a dolog, teljesen semlegesek maradnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!