Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
mocskos disznó! Most gondolta meg magát?! Éretlen fsz.
Bocsi, de felhúzott ez a kérdés.
a gyerek maradjon ha lehet a pasas menjen akkor is ha nem lehet..
25F
Nem lehet h te akartad csak ő meg rád hagyta h nyugi legyen már.. Miért nem lehet baba nélkül létezni,ezt nőként kérdezem.. Inkább pasim férjem,jó szex legyen mint egy nyűgöm terhem pénzkidobásom. :O
Komolyan nem értem a mai nőket-..
40N
Elvetetném és majd olyannal vállalnék gyereket akivel együtt szeretnénk.
Másrészt, két éve láttam egy örökbeadást, szerető szülőkhöz, kiemelkedően jó környezetbe került a baba.De ez ritka szerencsés eset volt.
"egy nyűgöm terhem pénzkidobásom"
A szüleid is így vélekednek rólad?
Ezt a babat ketten akartatok, o meg mist hogy utban van meggondolja magat..8ev utan...Igaza van annak aki lepontozodott. Eretlen, idiota a baratod. Most akkor o nem akarja es te sem?
Gondolom 8 eves parkapcsolattal nem 17 eves vagy. En nem vetetnem el!!!
Sem a nő sem a gyerek nem tehet róla, hogy gyökér az apa, tehát én megtartanám a gyereket, viszont az apa röpül. Nekem nem kellene olyan pasi, aki nem tudja eldönteni mit is akar, és ha nem kell neki a gyerek, akkor később se gondolja meg magát!
Ja és egy sablonos régi kérdés: Megcsinálni meg tudta azt a gyereket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!