Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen dolgokra figyelsz oda,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolgokra figyelsz oda, amit tudod hogy a párodnak fontos?

Figyelt kérdés
De neked esetleg egy kicsi odafigyeléssel vagy erőfeszítéssel jár de mégis megteszed hogy jól érezze magát ő is a kapcsolatban
tegnap 17:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
8%

"hogy jól érezze magát ő is a kapcsolatban"

Ha nem érezné magát jól veled, nem lenne veled. Szerinted mi az igazi gond a kapcsolatotokban, és miért csak neked kéne dolgoznod azért, hogy jobb legyen? Így te sem érzed jól magad, ha látod, hogy ő nem.

Valami nagy baj van nálatok.

tegnap 18:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz fontos mind a kettőnknek, így semmi nem erőfeszítés a részemről.
tegnap 18:07
 3/14 anonim válasza:
100%

A házimunkát felesben csináljuk. Ami a házban rossz vagy elromlik azt igyekszem viszonylag gyorsan megjavítani. Nem csesztetem ha sokáig dolgozik.

...na jó, csesztetem, de kevesebbet mint régen.

Felmászok vele kilátókba, amikért én nem vagyok oda de ő igen.

tegnap 18:17
 4/14 anonim válasza:
79%

Ha nem érezné magát jól veled, nem lenne veled.

- ekkora hülyeséget magadtól találsz ki, vagy olvasod valahol? Nagyon sok boldogtalan kapcsolat van.

Valami nagy baj van nálatok.

- megjött már a rögtönítélő bíróság... a kérdező nem beszélt a saját kapcsolatáról, csak kérdezett. Te meg már rögtön osztod az észt.

tegnap 18:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

#1: A tv-re rakott kanalakat is így meg tudod hajlítani? Mennyi ész kell ahhoz, hogy ennyi infóból bármilyen következtetést levonj?

Hogy a kérdésre is válaszolják, a páromnak a szívességek a szeretet nyelve, tehát igyekszem segíteni neki sok mindenben, magamtól. A kapcsolatunk elején volt nehéz, mert észre kellett vennem jobban a hétköznapokban ezeket a pillanatokat, de most már természetes ez.

tegnap 18:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szélsőségesnek érzem, amit a #1 írt. Egy kapcsolatban két teljesen random ember él együtt, akik bár szeretik/tisztelik egymást, és jól érzik együtt magukat, még ha legtöbb dologban egyetértés is van, akkor is lesznek kisebb eltérések. Mindenkinek megvannak a maga kis idegesítő szokásai. Vannak dolgok, amikben nincs kompromisszum, nem lehet tolerálni, de apróságokban gyakran kell tudni engedni. Nincs tökéletes kapcsolat, mert az emberek nem tökéletesek.
tegnap 18:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ami fontos neki arra mindenre odafigyelek.
tegnap 18:50
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Az 1-es az ügyeletes troll a komment szekcióban, nem több.

Amúgy a kérdésre válaszolva, én pl sok időt töltök a párom családjával. Nem igazán az én társaságom ez a vidéki fideszes közeg, de alapvetően nem rossz emberek, nagyon szeretik a páromat (és fordítva), illetve engem sem bántanak, úgyhogy a párom kedvéért a kötelező karácsonyi látogatáson túl is kapcsolatban vagyok velük.

Ez pl egy olyan dolog, amit kizárólag az ő kedvéért teszek meg.

tegnap 19:39
 9/14 anonim ***** válasza:
72%

Fogadom az ismerőseit, megterítek, főzök a számukra, de nem kedvelem a bandát.

Ültetek néhány sor ubit meg paradicsomot. Utálom a kertészkedést.

Leszedem a pókhálót.

tegnap 20:30
 10/14 anonim ***** válasza:
27%
Nem mindegy, hogy mennyire apróság vagy pont ellenkezőleg, illetve hogy mit kapsz érte cserébe.
tegnap 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!