Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyton veszekszik amiért szerinte haszontalan dolgokra költöm a pénzt. Szerintem az ápoltság nagyon fontos ezért használok kozmetikumokat. A párom miért nem képes ezt megérteni?
Kifejtenéd kicsit bővebben, hogy mit tart a férjed "haszontalan dolgoknak"?
Nem mindegy ugyanis, hogy középkategóriás nívea/adidas/garnier stb. kozmetikumokról beszélünk, vagy mindennapi használatra befogott felsőkategóriás kencékről.
De tényleg, mit tart feleslegesnek? Tusfürdő? Testápoló? Arckrém?
Talán másra kellene, valamire gyűjtötök?
Pl ha albérletben éltek, akkor elég gáz, ha drága kozmetikumokra pazarolsz, ahelyett, hogy takarékoskodnál, hogy mielőbb sajátba költözzetek.
Vagy ha a párod lakásában laksz, akkor is gáz, hogy költekezel, ahelyett, hogy hasonló értékű tartós dologra spórolnál, akár arra, hogy nagyobb lakásba költözhessetek, vagy több gyereket vállalhassatok.
Persze ha a saját pénzed költöd, akkor magánügyed, a párod helyében nem veszekednék, inkább elgondolkodnék, hogy keresek inkább egy takarékoskodóbb nőt.
Apámnál a higiénia a szappannak kezdődik és végződik, még deot sem használ, szóval enyhe undorral nézi, hogy ki vagyok mindig festve.
Szerencsére a férjem szereti, ha jól nézek ki (illetve jobban, mint kencék nélkül).
A használok kozmetikumot az mindenkire igaz, na most a mindennapi 10ezres parfümhasználattól van ki, vagy egy kézkrémtől? Mert 10. rúzs fölösleges, de egy alap ápoltságot még a munkahelyen is megkövetelnek...
Számomra az egyik legfontosabb dolog az ápoltság, DE nem mindegy milyen áron!
Oké, hogy használsz kozmetikumokat, de nem mindegy mennyit és milyen értékben!
Ha havonta 10000 Ft elköltenél ezekre akkor én is veszekednék a párommal.
Nőként mondom, hogy ezeket nem havonta kell megvásárolni, vagyis nálam 2-3 hónapig elég, pl szempillaspirál, alapozó, szemfesték stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!