Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyton veszekszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyton veszekszik amiért szerinte haszontalan dolgokra költöm a pénzt. Szerintem az ápoltság nagyon fontos ezért használok kozmetikumokat. A párom miért nem képes ezt megérteni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 09:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%

Lehet a párodnak némileg igaza van. Az ápoltság nem ott kezdődik, hogy mindegyik testrészünket más kencével kenjük be (amik általában nem is egészségesek, nem is annyira jók, mint ahogy a reklámokban hirdetik, és olcsóbb kategóriában is akadnak jó minőségű dolgok, ahol nem a nevet vásárolod meg).

Régebben én is sokat költöttem mindenféle vacakra, minden hónapban rendeltem valamiket a katalógusokból, de mára rájöttem, hogy a háromnegyede felesleges, haszontalan, és csak a márka nevét fizetem meg, nem a minőséget.

2013. jún. 4. 09:55
 12/25 anonim ***** válasza:
15%

(Kérdező, még annyit:

Ha a párod hirtelen szakítana veled, akkor hova mennél? Lenne hol laknod? És ha igen, hol?)

2013. jún. 4. 09:57
 13/25 anonim ***** válasza:
Mennyi bevételetek? Tudtok minden hónapban félretenni pénzt? Ha igen, akkor beszéld meg vele, hogy szerinte mennyi lenne az az optimális összeg, amit magadra költhetsz, és mit tart feleslegesnek. Az ápoltság fontos. Ha neked ehhez hozzá tartozik a hajfestés, sminkelés, és van rá keret, miért ne vennéd meg. De pl. te is engedhetsz, és veszel egy finom illatú, de nem a legdrágább tusfürdőt.
2013. jún. 4. 10:03
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
8 Akkor meg mit jár a szája? Elég kiábrándító, amikor valaki ennyire be van szűkülve, hogy nem látja, hogy a másik embernek is vannak igényei és nem élhet állandóan vegetatív életet... Egyre jobban azt látom, hogy a férfiaknak az lenne az ideális nőjelölt, aki képes a vegetatív életre, mint a hüllők, akik egész nap kint rohadnak a napon és nem csinálnak semmit. Persze a szex és az inaskodás, szobalánykodás kell, de még véletlenül se szólaljon meg, ne beszéljen, ne legyen saját személyisége. Imádom a férfiakat. kezdem úgy érezni, hogy a hímsoviniszta dumák inkább rájuk igazak és nem a nőkre.
2013. jún. 4. 10:03
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem teszünk félre mert fölöslegesnek tartjuk.
2013. jún. 4. 10:20
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

"Nem teszünk félre mert fölöslegesnek tartjuk."

no comment!

2013. jún. 4. 10:37
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Félretenni MINDIG kell. Soha nem tudhatod, hogy mikor lesz szükség pénzre. Lehet, hogy csak a mosógép leheli ki a lelkét, de jöhet sajnos baleset, betegség, ne adj isten egy halál a családban, és akkor mi lesz? Mindig kell vésztartalék. Elmondom, hogy én ugyanezért vagyok mérges a feleségemre. Nem hiszem, hogy minden AVON katalógusban van valami, amit lehet (kell) rendelni. Másik parfüm, mert az nyári illat, valami gagyi fülbevaló többezerért amikor bizsuboltban ugyanaz párszáz, stb. Félretenni meg nem nagyon tudunk, illetve ha én nem húznám össze a gatyamadzagot, akkor nem tudnánk. Én pl. 4 éve ugyanazt a cipőt hordom irodába (télen persze nem, de tavasztól őszig), de az ő cipősdobozaival tele van a szekrény teteje. Szóval csak ésszel, a párodnak lehet, hogy igaza van.
2013. jún. 4. 10:44
 18/25 anonim ***** válasza:
47%

14-es

Ez egy kicsit eltúlzott a részedről. A pasik szeretik az ápolt nőket, de van egy egészséges határ.

Mikor szingli voltam, én is rengeteget költöttem kencékre, és utólag be kellett látnom, hogy a fele haszontalan holmi. Csak hajápolási termékből volt 10 fajta a polcon. Párom mosolygott is, mikor összeköltöztünk, hogy mennyi flakont, tubust hoztam magammal, és a kérdésekor, hogy "ezt mind magadra kened?" jöttem rá, hogy valójában tényleg a fele felesleges pénzkidobás volt.

Mióta babánk van, még jobban átgondolom, mire is költök, rátértünk az olyan tisztálkodási szerek használatára, amiben nincs vegyi anyag. (pl. a Forever termékekkel tökéletesen meg vagyok elégedve). Igaz drágábbak, de sokkal szebb, egészségesebb tőle a bőröm. Régebben mindig nagyon kisminkeltem magam. Otthonra már nem "vakolom" ki az arcomat, a párom meg is jegyezte, hogy így sokkal szebb vagyok, nem is gondolta, hogy ilyen bájos, kislányos arcom van.

Nem azt mondom, hogy nem költök, mert festem a hajam, körmömet is megcsináltatom, és ápolom a testem... de sok nő (magamról tudom), hogy túlzásokba esik. Elhisszük, hogy ha a reklámban a csajnak szép a bőre, arca, akármije a reklámban, akkor a miénk is olyan lesz. Pedig a fenéket!!!

2013. jún. 4. 11:13
 19/25 anonim ***** válasza:

Hát ha a párod is fölöslegesnek tartja, akkor nem tudom mit dumál. Költsd arra a saját pénzed, amire csak akarod.

És ha becsődöltök, akkor légyszi ne menjetek segélyért kuncsorogni majd...

2013. jún. 4. 11:14
 20/25 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm, akinek feláll a szőr a hátán, ha a párja megvesz magának egy felsőt, magának BMW-t vesz, de a párja nem költhet egy márkásabb melegítőre. Vannak ilyen furi emberek, igazából ennek oka az önzőség és a nem azonos értékrend!
2013. jún. 4. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!