Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyton veszekszik amiért szerinte haszontalan dolgokra költöm a pénzt. Szerintem az ápoltság nagyon fontos ezért használok kozmetikumokat. A párom miért nem képes ezt megérteni?
Lehet a párodnak némileg igaza van. Az ápoltság nem ott kezdődik, hogy mindegyik testrészünket más kencével kenjük be (amik általában nem is egészségesek, nem is annyira jók, mint ahogy a reklámokban hirdetik, és olcsóbb kategóriában is akadnak jó minőségű dolgok, ahol nem a nevet vásárolod meg).
Régebben én is sokat költöttem mindenféle vacakra, minden hónapban rendeltem valamiket a katalógusokból, de mára rájöttem, hogy a háromnegyede felesleges, haszontalan, és csak a márka nevét fizetem meg, nem a minőséget.
(Kérdező, még annyit:
Ha a párod hirtelen szakítana veled, akkor hova mennél? Lenne hol laknod? És ha igen, hol?)
"Nem teszünk félre mert fölöslegesnek tartjuk."
no comment!
14-es
Ez egy kicsit eltúlzott a részedről. A pasik szeretik az ápolt nőket, de van egy egészséges határ.
Mikor szingli voltam, én is rengeteget költöttem kencékre, és utólag be kellett látnom, hogy a fele haszontalan holmi. Csak hajápolási termékből volt 10 fajta a polcon. Párom mosolygott is, mikor összeköltöztünk, hogy mennyi flakont, tubust hoztam magammal, és a kérdésekor, hogy "ezt mind magadra kened?" jöttem rá, hogy valójában tényleg a fele felesleges pénzkidobás volt.
Mióta babánk van, még jobban átgondolom, mire is költök, rátértünk az olyan tisztálkodási szerek használatára, amiben nincs vegyi anyag. (pl. a Forever termékekkel tökéletesen meg vagyok elégedve). Igaz drágábbak, de sokkal szebb, egészségesebb tőle a bőröm. Régebben mindig nagyon kisminkeltem magam. Otthonra már nem "vakolom" ki az arcomat, a párom meg is jegyezte, hogy így sokkal szebb vagyok, nem is gondolta, hogy ilyen bájos, kislányos arcom van.
Nem azt mondom, hogy nem költök, mert festem a hajam, körmömet is megcsináltatom, és ápolom a testem... de sok nő (magamról tudom), hogy túlzásokba esik. Elhisszük, hogy ha a reklámban a csajnak szép a bőre, arca, akármije a reklámban, akkor a miénk is olyan lesz. Pedig a fenéket!!!
Hát ha a párod is fölöslegesnek tartja, akkor nem tudom mit dumál. Költsd arra a saját pénzed, amire csak akarod.
És ha becsődöltök, akkor légyszi ne menjetek segélyért kuncsorogni majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!