Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Havonta mennyit szoktatok nem...

Havonta mennyit szoktatok nem fontos dolgokra "cigi,szerencsejátékra" fordítani?

Figyelt kérdés

ma 06:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyenekre semennyit.
ma 06:06
 2/8 anonim ***** válasza:
0ft
ma 06:49
 3/8 anonim ***** válasza:
1-2 lottó szelvényt szoktam venni, amikor 5 milliárd felett van a nyeremény, egyébként felsoroltakra 0.
ma 06:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Az italt kihagytam bocs :)
ma 06:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Lottóra költök nagyjából 5000Ft-ot havonta.

Nem érzem meg ezt a kiadást. Egy ebéd ára...

ma 07:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem veszek: alkoholt, cigarettát, kávét és nem költök szerencsejátékra de streaming szolgáltatásra sem.

Havi 1-2x veszek valami édességet vagy chipset, illetve ugyanennyi energiaitalt.

ma 07:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Kb átlag 5e. Fizetésem 1/221 ed részét csak elszorhatom ilyenekre
ma 07:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Én mint kérdező nem dohányzok, nem költök italokra de havonta mindig elbukok 5.000 Ft-ot egy nap alatt sportfogadásból. Utána mindig idegeskedek, hogy az az ötezres jó lett volna valamilyen fontosabb célra, számlát kifizetni stb.
ma 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!