Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Havonta mennyit szoktatok nem...

Havonta mennyit szoktatok nem fontos dolgokra "cigi,szerencsejátékra" fordítani?

Figyelt kérdés

nov. 7. 06:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
#19 Nem semmi. És mekkora jövedelemből tudod mindezt finanszírozni? Mert mi asszonnyal ketten (gyerek nélkül) kb 1,8 milliót keresünk, de ilyesmi nem jönne ki belőle, legalábbis nem minden évben.
nov. 7. 18:51
 22/30 anonim ***** válasza:
Hagyjad már, 15-ös csak villogni jött ide. 😅
nov. 7. 18:57
 23/30 anonim ***** válasza:

Pedig nekem ennél alacsonyabb a jövedelmem, simán kijön belőle. Lehet, hogy a megtakarítási rátátok magasabb, vagy az életviteletek egyéb költségei.

nov. 8. 00:50
 24/30 A kérdező kommentje:
A havi fizetés 2%-a akkor elúszhat élvezeti cikkekre?
nov. 8. 04:54
 25/30 anonim ***** válasza:
#23 Általában 450 ezret megtakarítunk havonta. Ha minden évben 3-4 milliós nyaralásra mennénk, akkor alig maradna megtakarítás.
nov. 8. 09:09
 26/30 anonim ***** válasza:
#25 én ~kétszer ennyit takarítok meg így utazásokkal, szóval van nálatok valami nagyon költséges dolog. Az a tippem, hogy autó(i)tok vannak.
nov. 8. 09:27
 27/30 anonim ***** válasza:
#26 Egy kocsi van, az is egy városi kisautó, bár hitelre, de csak 48 ezres a törlesztő. Van két kutyánk. Ezen kívül a kaja kb 220 ezer havonta, mert időnként éttermezünk és jó minőségű kajákat eszünk.
nov. 8. 10:12
 28/30 anonim ***** válasza:
11 mit csináljak?
nov. 8. 23:50
 29/30 anonim ***** válasza:
Hat par evvel ezelott letettem az elektromos cigit (anni mindig a zsebpenzt fyzjtottem ra ossze...) mar magamnak veszem, sajat penzbol.. lassan mar 3 hete hogy ujra elkezdtem 2db vettem 12000est 20mg nikotinos.. ezekkel kihuzom siman par honapig, mivel csak akkor hasznalom ha eszembe van, nem is mindig viszem magammal.. ez a 2 volt osszesen 26€
dec. 3. 09:03
 30/30 anonim válasza:

Cigi: 0

Ital: 0

Szerencsejáték: 0

Nekem ezek a káros szenvedélyeim / értelmetlen luxuskiadásaim:

Édesség: 10.000-15.000 Ft / hó

Kávézós kávé: 15.000 Ft / hó

dec. 29. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!