Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Nem. Attól függ, te mit szeretnél?
# 4-es: azért téged is minősít, mondom ezt úgy, hogy nálunk meg a 7 éves kapcsolatban ÉN NEM AKAROK GYEREKET még, és itt én vagyok a nő! Azért nem fogom degradálni azokat, akik erre készen állnak és szeretnének gyereket, családot. Nekem az a furcsa, hogy 40 évesen agyi szinten itt tartasz, pedig én csak 28 leszek... Mindegy.
Kérdező: Ne itt kérdezd ezt meg. Nem ismerjük a háttered. Te szeretnéd a babát? A pároddal ezután hogy tervezed, mi lesz? Én a kérdésed alatti pár mondatból úgy látom azért tetted fel a kérdést, mert te szeretnél babát.
Neked ez esetben azt kell eldöntened, hogy kilépsz-e a kapcsolatból, mivel ha a párod 8 év után sem akar, úgy, hogy most összejött nektek, 99%, hogy később sem fog akarni. Szerintem ha nem egyeznek az életcélok, külön kell válni, és találni olyat, aki megfelelőbb hozzád.
Persze az is lehet, hogy a párod csak berezelt.
Egyébként az én apám is berezelt anno. Apám el akart vetetni, most nem gépelnék itt. :D Anyám ennek ellenére döntött úgy, hogy akkor egyedül felnevel. Ő pl nem bánta meg. És én sem szenvedtem soha hiányt ilyen téren. Később lett nevelőapám, de igazából nekem akkor is jó volt, amikor ketten éldegéltünk kisgyerekként anyámmal.
Több lehetőséged is van, de itt már szerintem a kapcsolatodat is mérlegelni kell, nem csak a gyereket:
A: megtartod a gyereket akkor is, ha szétmentek
B: elveteted, együtt maradtok ( ki tudja meddig), de sosem lesz családod a pároddal.
C: felderíted a párod valódi okát, amiért meggondolta magát: veled nem akar csak elköteleződni ilyen szinten? Vagy mástól sem akar gyereket? Vannak ár komolyabb terveitek, megvalósított céljaitok együtt? (Közös lakás, stb)
Ezeket nektek kettőtöknek kell megbeszélni és megtudni, mit akar a másik. Aztán pedig dönteni belátásod/belátásotok szerint.
En is hasonlóan jártam, de en akkor már nem tudtam elvetetni.
De utólag nem bantam meg, sőt!
De Te tudod milyenek a körülményeid!
N26
8 évet lehúztatok együtt, és most amikor a szerelmeteknek gyümölcse lenne van képe azt mondani, h nem kell a gyerek?..... Akkor nem csak a gyerek nem kell neki, hanem a kapcsolat sem. Megijedt...ja, biztos. Nem lehet már ő sem annyira fiatal csirke, h féltse a fiatalságát, szabadságát. Írod, h veszekedés után vagytok. Ez a férfi már hátrál ki a kapcsolatból, sajnálom.
Az utóbbi válaszod meg, hogy lehet negatív vagy pozitív kimenetele a dolognak enyhén naív, elbízott, butus hozzáállás. Nem lehet pozitív kimenetele! Ne akarj ráerőltetni semmit. Ő már elmondta mit szeretne. Megint ez a tipikus női logikát hozod te is: majd én megváltoztatom, meg majd a gyerek megváltoztatja, megmenti és mélyíti a kapcsolatot. A nullából nulla marad. Nem, nem fog sikerülni (neked sem, meg még nagyon sok hozzád hasonló nőnek sem sikerült). Gyerekkel nem lehet egy "pasit" megfogni, tanuljuk meg már kérem...
Ha, vállalod a babát, akkor csak úgy vállald, h magadnak szülöd, egyedül is felneveled.
Akkor vállaltam gyereket, amikor tudtam, hogy egyedül is felnevelem. Pont azért, mert a férfiak könnyen gondolják meg magukat, akár pár hónap, akár pár év után is.
Ilyen esetben a babát megtartanám. Mindenki más, én egy tervezett, várt terhességét képtelen lennék elvetetni. Akkor se dobom el, ha szülés után lécel le "apuka".
Utóbbi viszont szedheti a motyóját. Eszembe se jutna ezek után vele tervezni.
Még akkor se, ha megijedt. Hiába fogadkozna, ígérgetne, soha nem bíznék benne. Mindig azt várni, hogy egy vita után mikor gondolja meg magát, és csomagol? Akkor legyünk most túl az egészen, és a babát már nyugodt környezetben, kiegyensúlyozottan várom.
Magyarul, apósék elkezdik rábeszélni, érzelmileg zsarolni a fiúkat, h ugyan már vállald be ezt a gyereket...
Köszi, nekem ilyen férfi nem kellene. A gyermek meg akkor, ha én szeretném őt megszülni, ha kell egyedül nevelve. Ez utóbbit te érzed kedves Kérdező, sajnos ebbe mi nem nagyon tudunk tanácsot adni, meg aztán nem is nagyon szabad.
1:eleve nem csesztem volna el emberre ennyit az életemből bármilyen haladás nélkül
2:ha szeretnék szülök, a pasasra nem alapozva
3: nem várom, hogy majd a szülőszobától kezdve álomapa lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!