Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Szules elott ket honappal maradtam egyedul a 2eves gyermekemmel + a bebivel a hasamban, jjo egy evre odavagott a dolog de aztan elhataroztam h megerdemeljuk h csaladban eljunk es igy is lett. Akkor kell egyedul felnevelned ha ugy dontesz h tobbe senkit nem engedsz be az eletetekbe, de az esetek nagy reszeben siman lehet uj parod es a gyermekednek olyan potapja, aki talan meg a ver szerintitol is jobban fogja szeretni es nevelni ot.
Az egyetlen kerdes az h te kepesnek erzed-e magad arra h AKAR egyedul is vegigcsinald a kov. idoszakot erzelmileg,anyagilag stb.
Minden mas lenyegtelen. De amugy siman lehet h a kedves parod csak befeszult es tiszta fejjel ujra vegiggondolja h mit veszit.
Szoval ha van bmi vegzettseged es elmultal 21, en megtartanam, egy gyerek rengeteg boldogsag, en halas vagyok a sorsnak h a megcsalas a 7.honapban derult ki es el sem kellett gondolkodnom h elvetessem-e. Szegenyebb lenne az eletem nelkule.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!