Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire működhet a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire működhet a párkapcsolat egy ateista és egy vallási fanatikus között?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismerkedek a pasival, most merült fel az első problémánk...ő házasságig várni akar a szexuális élettel...

Ezt nehezen veszi be a gyomrom, bárhogy is magyarázza hogy ez miért jó dolog....

Nagyon vallásos, megszállottan imátkozik, folyton Istennel kapcsolatos dolgokat rak ki facebookra (ne akadjunk fent azon hogy meg mertem említeni egy közösségi oldalt, köszi!) csak nekem nem mondja mert tudja hogy azon felidegesítem magam ha engem fáraszt ilyenekkel...

Mégis mennyire működhet a dolog két ennyire ellentétes ember között? :/

Nem vagyok ribi, nem akarok félrequrni, nem azért akadtam fent a házassági utáni szex témán. Hanem mert szerintem igenis kell hogy két ember megismerje egymást testileg is, mert van olyan hogy nem passzolnak, ha ez házasság után derül ki, az elég nagy pech...:/

2018. dec. 31. 01:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
52%
Nem. De te miért ismerkedsz egy agymosottal? Ennyire nem lehet az ember elkeseredett basszus..
2018. dec. 31. 15:59
 22/24 A kérdező kommentje:

Bocsi hogy eddig nem válaszoltam a kommentekre.

Szóval.

Én nem vagyok szélsőséges ateista, ő viszont eléggé szélsőséges vallásos. Mindketten tudtuk a másikról hogy miben hisz, de én nem gondoltam eleinte hogy ő ennyire vallásos. Azt mondta "egy kicsit"....

Most már igenis zavar...

Többen is írták hogy nem csak szexben lesz probléma. Miben másban még?

Az, hogy templomban kéne esküdni, nekem nem probléma, igazából totál nem érdekel, nem Isten ellen vagyok, csak engem nem érdekel a téma, és szerintem nem létezik. Pont. Nem vagyok fanatikusan ellentmondó, mert nem tudhatom. Ahogy mások se. Mindegy, ebbe ne menjünk bele. Szóval nekem mindegy hogy templomi esküvő vagy sem, és az se érdekel ha a gyerekeink templomba járnak, csak engem ne vigyen oda. Menjenek együtt, nélkülem, apás programként.... :D

De az már igenis érint engem hogy házasságig nincs szex....és bele se merek gondolni hogy még mi érint engem ilyen téren....

2018. dec. 31. 16:24
 23/24 anonim ***** válasza:
76%
A gyereknevelés alapvetően más, nincs fogamzásgátlás, nincs válás, alapból minden ünnepnek vallási tartalma van, nem a nyuszit ünnepelik húsvétkor hanem Krisztus feltámadását és így tovább. Teljesen más egy hívő ember világa mint egy nem hívőé. Ezen nevetni meg gúnyolódni kár és gyerekes is, egyszerűen nem illetek össze, keress más. A hitélet pedig nem anyás vagy apás program, ez maga az élet. Pont ezért nem értem egyikőtöket se, káosz lenne az eletetek.
2018. dec. 31. 16:39
 24/24 A kérdező kommentje:
Jelentem szakítottunk.....
2019. jan. 1. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!