Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire működhet a párkapcsolat egy ateista és egy vallási fanatikus között?
1 hónapja ismerkedek a pasival, most merült fel az első problémánk...ő házasságig várni akar a szexuális élettel...
Ezt nehezen veszi be a gyomrom, bárhogy is magyarázza hogy ez miért jó dolog....
Nagyon vallásos, megszállottan imátkozik, folyton Istennel kapcsolatos dolgokat rak ki facebookra (ne akadjunk fent azon hogy meg mertem említeni egy közösségi oldalt, köszi!) csak nekem nem mondja mert tudja hogy azon felidegesítem magam ha engem fáraszt ilyenekkel...
Mégis mennyire működhet a dolog két ennyire ellentétes ember között? :/
Nem vagyok ribi, nem akarok félrequrni, nem azért akadtam fent a házassági utáni szex témán. Hanem mert szerintem igenis kell hogy két ember megismerje egymást testileg is, mert van olyan hogy nem passzolnak, ha ez házasság után derül ki, az elég nagy pech...:/
Szerintem semennyire. Mint 2 kulon politikai nezet.
De kar ugye, h ez az egy halacska uszkal csak a toban, ugye ?
Milyen halacska? Nem értem miért kell flegmázni...
Egy egyszerű, normális kérdést tettem fel.
Nem válogatni akarok, nem egy tárgyról és nem is egy kiskutyáról vagy "halacskáról" beszélünk, hanem egy emberről.
Eddig nagyon jól kijöttünk, úgy gondolom egy igazán jószívű, udvarias, kedves, tisztelettudó ember, de ez a vallási izé nagyon zavar, főleg ha rám is hatással van....
Megkérded a méretét, keresel egy akkora tárgyat, belepróbálod, ha passzol, akkor megvárod, ha nem passzol nem várod. Egyébként ez egy beugratós kérdés, hogy egy vallási fanatikus váratja az ateistát az esküvőig? Az ateista tér meg vagy a vallási fan mond le a templomi esküvőről? Melyik van tervben kérdező?
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!