Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Tudom nagyon gyerekes...

A parommal 3 honapja alkotunk egy part, es surun elmondja hogy o milyen huseges, sose erdekelne ot mas lany bla bla bla... Nos, ugy ereztem le kell ezt teszteljem amire egy gyerekes megoldast talaltam ki. Csinaltam egy hamis facebookot kamu keppel es kamu nevvel. A paromat nem az esze miatt szerettem meg, egybol be is kapta a csalit. Elkezdtem neki irogatni a kamu facerol, irtam vagy 100 uzit neki mire nagy nehezen valaszolt. Hat, szomoruan tapasztaltam hogy siman belemegy szexualis beszelgetesekbe mas lanyokkal, illetve talizott is volna azzal a "lannyal" (aki ugye en vagyok titokban) ezek utan szakitanom kene vele? Vegulis egy hutlen, alszent ember.

20/L

2018. dec. 29. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Te meg hazudsz és csalsz. Mennyivel vagy jobb?
2018. dec. 29. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Honnan veszed hogy tényleg találkoztatok volna?
2018. dec. 29. 13:35
 3/7 A kérdező kommentje:
# 2 mert ő nem szokott mellébeszélni. Azt írta hogy megoldja hogy talizzanak de csak 1 hónap mulva mert csak akkor megy a párom Ács-ra dolgozni, és azt találtam ki hogy egy Ácsi lámy vagyok, és akkor tetszett meg nekem amikor legutóbb itt dolgozott. De mindegy, most magyon rosszul erzem magam, mert 5 hónapja szintén csúnyán megcsalt az akkori párom. Akivel 2 évet voltam együtt...
2018. dec. 29. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"surun elmondja hogy o milyen huseges, sose erdekelne ot mas lany bla bla bla... "

Ha ez valóban így van, akkor mi oka lenne rá, hogy ezt olyan gyakran hangoztassa?

2018. dec. 29. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Majd eldöntöd egyedül, hogy szakítanod kell-e vele. Mondjuk ha figyelembe veszem az opciókat, simán letilthatott volna, vagy csak annyit reagál, hogy kapcsolatban vagyok, kösz, szóval nehezen indulhatott be a motor, de beindult és ment volna, úgyhogy ez kuka...
2018. dec. 29. 14:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőtök viselkedése nagyon gáz és gyerekes. Egyikőtök sem tiszteli a másikat. Ha "nem az eszéért szereted" és már három hónap után gyerekes játszmákat játszol vele (ő meg lazán megcsalna), akkor ennek a "kapcsolatnak " nincs jövője. Nőjetek fel, mindketten szánalmasak vagytok.
2018. dec. 29. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is csináltam anno ilyet,nekem nem ment bele ilyenbe a párom,ő is csinált én sem mentem bele ilyen beszélgetésekbe. Viszont ebből kinőttem, viszont megjegyzem TE sem vagy jobb...semmivel sem :D
2018. dec. 29. 16:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!