Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi tudok tenni ha egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tudok tenni ha egy kapcsolatban fontosabb egy gèp mint èn?

Figyelt kérdés

Lány vagyok.

A párom jobban szeret gèpen játszani mint velem foglalkozni,velem lenni! Ebből vannak viták!

2018. dec. 29. 11:46
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ezen,hogy tudnèk változtatni?
2018. dec. 29. 11:47
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Jelzed a párodnak, hogy ez neked nem elfogadható. Ha megtetted, gyere vissza!
2018. dec. 29. 11:48
 3/16 anonim ***** válasza:
11%

Gyömöszöld bele magad egy dobozba.

Akkor egy gép leszel, aminek van puncija.

Ellenállhatatlan leszel.

2018. dec. 29. 12:16
 4/16 anonim ***** válasza:

A terv: kereshetsz másik kapcsolatot,

B terv: maradhatsz ebben a szerepben,

C terv: megpróbálod lekommunikálni a pasasoddal a számodra nem megfelelő helyzetet. V lesz változás, v nem.

2018. dec. 29. 12:21
 5/16 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban 😔
2018. dec. 29. 12:36
 6/16 anonim ***** válasza:
Vidd el egy addiktolôgiára, ès adj neki ultimátumot: vagy x hónapon belül rendezi magát, vagy nemhogy barátnője, de szex sem lesz.
2018. dec. 29. 12:58
 7/16 anonim ***** válasza:
27%
Kezdj el te is játszani! :D De mielőtt leírnátok a fiút azért jó lenne tudni,hogy mennyit gépezik, mert lehet napi 1-2 órát vagy csak hétvégén pár órát ami teljesen normális én is szoktam játszani,és lehet a leányzónak ez is sok! Lehet veled van a baj kérdező!
2018. dec. 29. 13:00
 8/16 Rockarc ***** válasza:
80%

Szerintem rad unt. Egy ferfinak fontos, hogy legyenek celjai es sikerei. Ha te baratnonek hasznalod, es a munkahelyi pletykakat akarod megvitatni vele, akkor gepezni fog. Ha ferfikent hasznalod, akkor a gep sem fogja annyira erdekelni egy ido utan. De ehhez minosegi egyutt eltoltott ido kell. Ha a valosag unalmas, akkor a virtualis vilagban fogja keresni az izgalmat.

A problema akkor van, ha keson lepsz, es mar teljesen beszivta a gep, a netes kozosseg. Onnan aztan ember legyen a talpan, aki kirangatja, mert akkor mar lesz egy olyan igenye is, hogy a tobbiek "varjak", es ott is meg akar felelni. Ilyenkor van az, hogy te romantikazva meg akarsz inni egy teat az erkelyen, amig a naplementet nezitek, o meg kotelessegbol kimegy, fel mp alatt vegez a teaval, es megy a gephez. Ezt latod ugye?

42F

2018. dec. 29. 14:20
 9/16 anonim ***** válasza:

A terv: kereshetsz másik kapcsolatot,

Ez azért necces mert a mai fiatalok nagy része net/gép és egyéb kütyü függő, így akkor a recept az lenne, hogy folyton keressenek másikat? Magyarul a tanács azonosan arányos egy szintén gépfüggő agyú gyerekkel, mert "jaj meghaltam, kezdem újra a játékot"...

Nem baj, ha nem ez a recept a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolathoz? Csak úgy kérdezem. :D

2018. dec. 29. 14:20
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Ez hülyeség, én is szeretek játszani de nem a gép a legfontosabb! Van,hogy hónapokig főleg nyáron le se ülök elé,most télen amikor rossz az idő akkor szoktam többet játszani, leülünk haverokkal aztán egy kis battlefield vagy nfs stb becsúszik 1-2 napra elvagyunk órákat aztán megint hanyagolom a gépet! A nők is elcsesznek a plázában órákat és sorolhatnám a "haszontalan" dolgokat ami pl engem nem érdekel! Szerintem meg kell hagyni mindenkinek a személyes kis terét amikor nem a párján akar lógni egész nap hanem mást szeretne csinálni! Ez így lenne normális!
2018. dec. 29. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!