Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tudok tenni ha egy kapcsolatban fontosabb egy gèp mint èn?
Lány vagyok.
A párom jobban szeret gèpen játszani mint velem foglalkozni,velem lenni! Ebből vannak viták!
Gyömöszöld bele magad egy dobozba.
Akkor egy gép leszel, aminek van puncija.
Ellenállhatatlan leszel.
A terv: kereshetsz másik kapcsolatot,
B terv: maradhatsz ebben a szerepben,
C terv: megpróbálod lekommunikálni a pasasoddal a számodra nem megfelelő helyzetet. V lesz változás, v nem.
Szerintem rad unt. Egy ferfinak fontos, hogy legyenek celjai es sikerei. Ha te baratnonek hasznalod, es a munkahelyi pletykakat akarod megvitatni vele, akkor gepezni fog. Ha ferfikent hasznalod, akkor a gep sem fogja annyira erdekelni egy ido utan. De ehhez minosegi egyutt eltoltott ido kell. Ha a valosag unalmas, akkor a virtualis vilagban fogja keresni az izgalmat.
A problema akkor van, ha keson lepsz, es mar teljesen beszivta a gep, a netes kozosseg. Onnan aztan ember legyen a talpan, aki kirangatja, mert akkor mar lesz egy olyan igenye is, hogy a tobbiek "varjak", es ott is meg akar felelni. Ilyenkor van az, hogy te romantikazva meg akarsz inni egy teat az erkelyen, amig a naplementet nezitek, o meg kotelessegbol kimegy, fel mp alatt vegez a teaval, es megy a gephez. Ezt latod ugye?
42F
A terv: kereshetsz másik kapcsolatot,
Ez azért necces mert a mai fiatalok nagy része net/gép és egyéb kütyü függő, így akkor a recept az lenne, hogy folyton keressenek másikat? Magyarul a tanács azonosan arányos egy szintén gépfüggő agyú gyerekkel, mert "jaj meghaltam, kezdem újra a játékot"...
Nem baj, ha nem ez a recept a boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolathoz? Csak úgy kérdezem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!