Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 hónapos kapcsolatban van joga a nőnek megegyezni, hogy mi a fontosabb, ő vagy a hobbi?
Szóval lassan két hónapja tart a dolog. Én örökmozgó vagyok. A sport a mindenem. Ehhez az is hozzá tartozik, hogy enyhén bipoláris vagyok. Kell a mozgás, hogy jól legyek. A barátnőm pedig ezt kikéri magának. Neki nem tetszik, hogy sokat sportolok.
35F
Mi az a sok?
Ha ra nincs idod, akkor nyilvan szova teszi. Aztan vagy valtoztatsz, vagy elfogadja vagy lelep.
Kb heti 3 edzés. (három műszakban dolgozom.) Ahogy a beosztás engedi. De így is minimum heti 4 napot együtt vagyunk.
Ezért nem is értem. Szerinte teljesen el kellene hagynom. Ha már ő itt van.
Ha annyi a sütnivalója, hogy másfél hónap után válaszút elé kényszeríti a másikat...mi lenne fél év múlva?
Te hogy látod? Valóban sok? A találkozók folyamatos rovásárára megy a hobbid?
Ez valóban nem jog kérdése. Megjegyezheti, bármit szóvá tehet, amit csak gondol, ezen neked kell gondolkodnod, hogy van-e alapja az észrevételének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!