Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Lányok ti mennyire tóleráljátok egy kapcsolatban ha a párotók videojátékózik?
Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 09:39
1/21 anonim válasza:
Egy fokkal jobban, mint a borzalmas helyesírást.
2/21 A kérdező kommentje:
Bocs a helyes írásért, gyorsan írtam mobilról. Persze tudom nem mentség.
2017. szept. 24. 09:44
3/21 anonim válasza:
Addig se jutunk el hogy a párom legyen.
4/21 anonim válasza:
"Bocs a helyes írásért, gyorsan írtam mobilról. Persze tudom nem mentség."
Már csak azt áruld el, hogy ha gyorsan írtad, akkor miért szórakoztál azzal, hogy az összes rövid ékezetet hosszúra cseréld, ahelyett, hogy mondjuk csak simán leírtad volna rövid O-val :D
5/21 anonim válasza:
Semennyire. Nem kell jatszo kisgyerek, meg a gimibol is kinottem mar eleg reg.
6/21 A kérdező kommentje:
Attól még lehet gyorsan :-) próbáld ki
2017. szept. 24. 09:49
7/21 anonim válasza:
És, ha gyorsan kell menni, akkor elesel?
8/21 A kérdező kommentje:
Ha ha jó poén
2017. szept. 24. 09:54
9/21 anonim válasza:
Párom gamer, és csak néha sokallok be.
Oké, én is szívesen elvonulok egy-egy könyvbe, de ő simán képes reggelig játszani, és akkor rossz, hogy lényegében én fenn vagyok már 9-kor, ő meg 3 felé tér magához.
Persze a játék mellett velem is foglalkozik (közös filmezés minden este vagy délután, városban mászkálás meló után, rendszeres és kielégítő szex, hétvégén ha jó idő van, túrázás, rossz idő esetén összebújás ébredés után), de néha akkor is kiborít. :D
10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik tudtak normálisan válaszolni.
2017. szept. 24. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!