Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők/Lányok ti mennyire tólerál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Lányok ti mennyire tóleráljátok egy kapcsolatban ha a párotók videojátékózik?

Figyelt kérdés

2017. szept. 24. 09:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A mennyiségtől függ. Ha egész nap játék van akkor nem nagyon kezdenék vele kapcsolatba sem,mert ha valakinek azon kívül semmi érdeklődési köre,az nekem nem imponál.
2017. szept. 24. 10:29
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A párom két-három naponta leül focizni a ps4 elé. Abszolút nem zavar, lefoglalom magam. Még jó is, hogy van egy kis "én időm". Természetesen ehhez kell az, hogy ne csak a játék tegye ki az életét, tudjon mérlegelni és ha van fontosabb feladat, akkor azzal foglalkozzon. Nálunk ez abszolút jól működik. Nekem is megvannak a kettyósságaim, amikkel szeretek foglalkozni, neki miért ne lehetne?
2017. szept. 24. 10:29
 13/21 A kérdező kommentje:
És tegyük fel, ha a munkájához tartozik ez?
2017. szept. 24. 10:59
 14/21 anonim ***** válasza:

Kizárt... A Gamer bloggerek/újságírók tudnak helyesen írni, az programozóknak meg van annyi eszük, hogy egy idő után rájöjjenek, hogy egy minimumot érdemes megütni.

A játékbolti eladó... Na neki nem tartozik a munkájához.

2017. szept. 24. 11:05
 15/21 A kérdező kommentje:
Ebben mi nem volt helyes árúld már el? Egyébként a játék eladóknak is kell hozzá ismeret.
2017. szept. 24. 13:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Mivel én is szeretek játszani, természetesen tolerálom, ha mértékkel teszi. Viszont ha egy közös program vagy akár a szex helyett is inkább a játékot választja a párod, akkor ott kell hagyni.

21/L

2017. szept. 24. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem viccnek szántam. Aki tud helyesen írni, az gyorsírásban is tud. Ha tudsz helyesen járni, akkor futni is tudsz. Tehát hazudsz. "Fütyülsz bammeg és hazudsz", mondaná a Mucsi. Amúgy az "árúld", az rövid u. Kabbe gyíkok, leléptem.
2017. szept. 24. 18:59
 18/21 anonim ***** válasza:

A játékkal nincs bajom, az időbeosztással annál inkább. Én magam is játszom néha, ha épp van ráérő időm. Ám az, hogy az átlag gamer pasi* több mástól veszi el az időt, hogy játszhasson, azt baromira tudom nehezményezni. Párommal is emiatt van a legtöbb konfliktus, hajnalokig játszik, másnap meg nem tudunk csinálni semmit, mert ő alszik. :)

*Nyilván általánosítás, akinek nem inge, stb stb.

2017. szept. 25. 09:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha nem megy a kapcsolatunk rovására akkor nem izgat. Szerintem fontos, hogy az ember saját magára is fordítson időt, olyan dolgokra amiket szeret. Ha ez a videojáték, akkor az. Nem vagyunk összenőve. Az én férjem pl imád animéket nézni. Én sorozatokat, vannak közösen nézett sorozataink is, illetve mindketten sokat olvasunk (könyveket), és játszani is szoktunk a gépen, (honfoglaló, supermario, Jazz Jack rabbit2).
2017. szept. 25. 18:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi az a párotók?
2017. szept. 26. 03:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!