Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 hónapos kapcsolatban van joga a nőnek megegyezni, hogy mi a fontosabb, ő vagy a hobbi?
Szóval lassan két hónapja tart a dolog. Én örökmozgó vagyok. A sport a mindenem. Ehhez az is hozzá tartozik, hogy enyhén bipoláris vagyok. Kell a mozgás, hogy jól legyek. A barátnőm pedig ezt kikéri magának. Neki nem tetszik, hogy sokat sportolok.
35F
Átérzem Kérdező, ugyanez vagyok, csak nőben :) Imádom a hobbim, volt 1 srác, aki fanyalgott, hogy minek a sport, felesleges időtöltés. De ő napi 12 órát gép előtt ült, vagy többet is.
Nyilván nem volt ennek jövője, lekorlátozva, a személyiségemtől megfosztva éreztem magam.
Szerintem keress hasonló habitusú lányt, aki:
1) le tudjak ötni magát és igényli a sjaát hobbiját
2) neki is fontos a sport és akár közös hobbiként is tudjátok végezni, vagy akár külön is
29/N
A kérdést olvasva azt hittem, hogy mondjuk valami számítógépes játékot játszol vagy modellezel vagy valami egyéb hobbi, de a mozgás nem hobbi. A mozgás olyan, mint az evés vagy a lélegzés. Egyszerűen kell a normális működéshez, az egészséges élethez. Amúgy miért nem megy veled sportolni? Biztos jót tenne neki is.
Szóval joga van megjegyezni, neked meg jogod van kiröhögni teljesen jogosan.
Joga, van, csak ne hagyd magad bevezetni a sűrűbe.
Az jó hat tudod, mit akarsz és mihez ragaszkodsz. Ha Ő ez úgy érzi, hogy kevésbé fontos neked, az az ő érzése, nem neked kell megoldanod a problémáját. Persze ezzel együtt jár, hogy ő is szabadon dönthet.
Az a gyanúm, hogy ő nem sportos, és talán még féltékeny is e miatt. Erre az a megoldás, hogy ráveszed őt is a sportolásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!