Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi tudok tenni ha egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tudok tenni ha egy kapcsolatban fontosabb egy gèp mint èn?

Figyelt kérdés

Lány vagyok.

A párom jobban szeret gèpen játszani mint velem foglalkozni,velem lenni! Ebből vannak viták!

2018. dec. 29. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
Konkrétumokat is kéne írni, kérdező. Valószínűbb, hogy nem a srác függő, hanem te vagy egy hisztérikus kis ragacs, aki nem hagyja a másikat élni. Amúgy miért nem játszol néha vele? Ez még eszedbe sem jutott? Jókat el lehet hülyéskedni, beszélgetni közben, így erősítené a kapcsolatot is, na meg stresszlevezetésnek sem utolsó.
2018. dec. 29. 15:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Ő nem fog megváltozni, és nem is szabad mást megváltoztatni kapcsolatban. Ha neked ez nem jó, akkor keress mást!
2018. dec. 29. 22:48
 13/16 A kérdező kommentje:
De ő napokat játszott vègig!
2018. dec. 31. 07:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Régen az én párom is gépfüggő volt ,minden nap órákon át játszott. Aztán beszart a gépe,egyéb fontos kiadások voltak,nem volt zseton új gépre. Így leszokott róla .Mondjuj akkor nem is nagyon dolgozott...Most van meló így hétvégente ,szokott pár órát. Én mellé vackolok,tv-zek ,olvasok vagy nézem ahogy játszik. Ha nem viszi túlzásba nekem nem gáz. De régen sokszor szóvá tettem,hogy jól esne ha a napi sok óra játék közben rám is szakítana időt,játszhatna velem is 😜 meg észre vehetné,hogy itt vagyok,ne csak akkor amikor kaját "rendel"a gép elé.
2019. máj. 20. 05:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Koszönöm a választ! Már az èn párom is abbahagyta az órákon át tartó játèkot ha ottvagyok! Engem nem zavar ha játszik egy kèt órát,csak ha nagyon sokat ,de mivel már többet foglalkozik velem mint a gèppel igy már jo!
2019. máj. 21. 08:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Ennek örülök ☺

Észhez tért ezek szerint. Egyebként tényleg bosszantó,amikor észre sem veszik,hogy ott van a párjuk,addig amíg nem kell kaja 😀 Letudtam volna rúgni olyankor 😁

2019. máj. 24. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!