Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha egy kapcsolatban a nő gyereket hoz világra elfelejt nőnek lenni és a szex eltűnik?

Figyelt kérdés
De ha a férfi félre lép meg egy szemét!
2018. dec. 10. 15:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
100%

32 f!

Azt értsd meg, hogy a gyerekek nem egyformák, nem tudod mindet ugyanúgy lekötni. Amúgy már láttam olyan gyereket, aki az első 3 életévét szó szerint végig ordította. A szülei felváltva voltak vele, anya aludt 3 órát füldugóval, utána apa.Megjárták a város szinte összes gyerekorvosát, 90%-ban azt a választ kapták, hogy ez egy ilyen gyerek, ordítással reagál mindenre. Pont. És tényleg ilyen volt, mert láttam.

Az én fiam 3 hetes korától kezdve alig aludt nappal.4 óránként 15-20 perceket.Amikor ébren volt és nem voltunk mellette, csak nyöszörgött meg sírt, ilyenkor a normális szülő aggódik, hogy mégis mi baja lehet. 1 évesen elindult, folyton a nyomába kellett lenni, nehogy valamit magára rántson/nekiessen valaminek.

Érdekes módon nekem mindig volt kedvem szexelni a férjemmel, mert ő kivette a részét a gyerek körüli feladatokból és a házimunkából is. Ő nem csak elvárt, hanem tett is azért, hogy legyen időnk és energiánk, na meg kedvünk hancúrozni.

Nem vagytok képesek megérteni, hogy rajtatok is nagyon sok múlik. Ha szexet akartok, ahhoz az is szükséges, hogy a párotok is jól érezze magát. De az úgy nem megy, hogy mindent ő csinál, miközben ti csak meresztitek a hátsót a kanapén.

A kapcsolatban az egyenjogúság/egyenrangúság nagyon jól működik.

Mindkét személy egyformán kiveszi a részét a teendőkből, és mindketten hagynak időt a másiknak, hogy az kikapcsolódhasson.

Amennyiben ezt meg tudják oldani, a szexre is marad idő és kedv :)

2018. dec. 10. 23:50
 72/73 anonim ***** válasza:

Értem és csak azt mondom, hogy (ideális esetben) a gyerek gyerek, nem pedig egy 24 órás megfigyelést igénylő halálos beteg, az otthonotok pedig az otthonotok, nem pedig szanatórium vagy múzeum. Ezt pedig nem ártana apának, anyának egyaránt tudatosítania magában.

Az meg, hogy kinél miért van vagy nincs szex, ugyan úgy emberfüggő, a felnőttek is különbözőek. Itt már csak elméleti vita van, mivel a kérdező azt leszámítva, hogy nincs szex a gyerek születése óta éveken keresztül, szart se írt. Szerintem csak egy provokatív kérdés, de ha nem, akkor meg érdemes lenne árnyalni, hogy mi is van pontosan, mert ennyiből azt mondani, hogy a kérdező egy szar ember és azért, az elég messzemenő következtetés.

32/f

2018. dec. 11. 09:16
 73/73 anonim ***** válasza:
Sajnos a magyar családok pont h muzeumok nagy százalékban látszat.. Amibe látszat gyerek is kell,mert gyerek nélkül nem élhet az ember,inkább élnek vele szarul sokan.. Ideg szanatoriumban..
2018. dec. 11. 15:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!