Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy kapcsolatban a nő gyereket hoz világra elfelejt nőnek lenni és a szex eltűnik?

Én nem megyek be ebbe a szülsé utáni állapot mizériába, inkább csak röviden írom le.
Bármelyik fél lép félre szemét. Felnőtt emberek tudják megbeszélni vagy tisztességgel eválni vagy megegyezéses alapon nyitott kapcsolatban élni vagy ahogy meg akarják oldani.
Aki elég felnőtt a gyerekneveléshez legyen elég felnőtt az őszinte kommunikációhoz is. Egy anonim fórumon kérdezősködés mindenesetre tuti nem oldja meg a helyzetet

#38. Ezt senki nem vitatja. És mivel mindkettőjükön múlik, ezért kéne segíteni is, meg szexelni is, meg randizni is stb, a fantáziádra bízom, de a stb-be beletartozik az is, hogy lelépek, ha a helyzet tarthatatlan, a "társam" pedig elzárkózik a megoldáskereséstől vagy a kompromisszumtól.
Szerintem a kérdetőnek el kéne mondania, hogy ezért és ezért már vagy csalna vagy válni kéne, utoljára szól, hogy keressenek megoldást, aztán a válasz függvényében cselekedni kell.
32/f

De örülök hogy anno kiraktam a lányom apját...meg kiemeltem magam 😂🤔
De szex még sosem hiányzott ugy mint abban a fél évben...hál Isten nem sokáig maradtam egyedül 🖕

#43. Tudod hogyan volt ez nálunk megoldva ? Mikor ébren voltam (és kicsi), akkor volt egy kis rácsos ágy a konyhában, abban voltam én, Leó a plüssoroszlánom, meg egy fakanál, amikkel remekül elvoltam vagy aludtam. Anyám meg énekelve végezte a dolgát és közben néha összevigyorogtunk. Nyilván, ha van valami, akkor a szülő csekkolja, hogy mi van és oldja meg, ha van mit, de ha arra baxod el a napod, hogy a semmihez asszisztálsz, az nem a gyereked vagy a férjed hibája. Lehet lazábbnak lenni.
32/f

a gyerek felnő így is, úgy is - szoktam mondani.
de aki odafigyel a gyerekre, minőségi és mennyiségi időt tölt vele (ami később sokszorosan megtérül), akkor bizony elég fárasztó meló, kortól függetlenül.
én pl. alig várom, hogy visszahúzzak a gyesről melózni, hogy végre pihenhessek, főleg agyban.
ja, és óvónéni sem lennék semmi pénzért.
a "bárhol egymásnak esünk" kisgyerekesként nem működik. ezt például a férjem is látja, mivel ő is foglalkozik a gyerekkel.

Mondtam én, hogy mindent tudok a gyereknevelésről ? Még ha így is lenne, nem nagyobb ostobaság, mint mindent tudni a gyereknevelésről, csak mert szültem egyét és most kínlódok a nevelésével.
Amúgy meg konyítok hozzá, mivel foglalkoztam kisgyerekekkel magam is és annak idején pedagógusknak készültem, így van némi jártasságom a dologban, amit nem Somamagésától vagy a Cosmóból szedtem össze :)
Nyugodtan legyetek rabszolgái a saját életeteknek és szenvedjetek tovább, ha nektek úgy tetszik, de a gyereketeknek nincs ilyen elvárása felétek, pont ő az egyetlen olyan személy édesanyátokon kívül, aki feltétel nélkül szeret titeket. További kellemes mártírkodást kívánok.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!