Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy kapcsolatban a nő gyereket hoz világra elfelejt nőnek lenni és a szex eltűnik?
A gyereknevelés az első évben nem olyan vészes (leszámítva a fogzást) de amit elindult a gyerek, azért nem egyszerű. Aztán ott a hasfájós gyerek, aki miden délután menetrend szerűen elkezd szirénázni és estig nem hagyja abba stb.
És azt se felejtsük el, ha egy anya egyfolytában ezt csinálja, egész nap a gyerekkel gügyög meg más anyákkal csacsog a gyerekekről meg takarít, egyszerűen elveszíti az érdeklődését a szex iránt. Főleg ha a párja nem veszi át tőle egy kicsit a gyereket esténként. Én volt hogy le akartam zuhanyozni két hetes anyukaként, a férjem kezébe nyomtam a hasfájós gyereket és 5 perc múlva az ajtón dörömbölt hogy húzzam kifele a belem, mert sír a gyerek. Na, az ilyenek megmaradnak egy nőben és nem igazán akar nyújtani semmi egy olyan férfinek aki érzelmileg ugyanúgy nem nyújt neki semmit.
Dehogynem 84%-os elég közel voltam a gyerekneveléshez elég hosszú ideig, úgy hívják gyerekkor.
Érdekes, a szüleimnek volt rendszeres nemi életük mellettem, jutott idejük a dolgukra, egymásra és rám is és egy jól működő család voltunk, melynek tagjai elégedettek.
Az, hogy neked, meg a kollegináidnak nem ilyen, arról nem én tehetek. Megfelelő társsal kell családot alapítani.
32/f
Nővérem 1 éve szült, most látom igazán férfiként, micsoda végtelen lemondás, türelem, erő kell az anyától és az apától is addig, amíg el nem kezd járni a baba. Két emberes dolog ez, az apának is ki kell venni a részét a gyerek gondozásából.
Szerintem kisebb gondja is nagyobb volt az első pár hónapban a nővéremnek, mint a szex, illetve nőiesség megtartása, pedig ő magasan jó nőnek számít még szülés után. Csak amikor gerincbe kapta az injekciót és belekönyököltek a hasába, mert császárral szült...örült, hogy lyuk van a fenekén a kezdeti időszakban.
Babával se kell null 24 be lenni nagyobbal se ott a baby őr a kicsihez,stb,le,nem kell belefulladni és meghalni 4 fal közt lenni egymásra se nézni apával 10 évig mert gyerek van,ezek min elválnak.. Meg nem kell minden sirásra ott állni h megszokja h ő a világ közepe és mindig vki babusgatja majd legyen önállő,nem kell a hitvesi ágyba fektetni mert nem ott a helye a babának v nagyobbnak..
Felneveltük a sajátjainkat csak tudom h mire volt időnk, és mi gyerekeink képesek voltak meglenni önállóan is nem rajtunk csüngtek 0 24 ben,nem tőlünk várták 14 évesen is h kimerjük az ételt helyettük..
Nem releváns tapasztalat ?! :D Mégis honnan hozod a mintáidat, hogy hogyan kell anyának/apának lenni, ha nem a szüleidtől vagy a családtagjaidtól láttad ? Vagy szülésnél van egy gyerek, egy méhlepény és egy használati utasítás vagy mi ?
A kérdésből meg semmi nem derül ki azon kívül, hogy a kérdezővel nem szexel az asszony semmi szín alatt, ami ugyan lehet amiatt is, amit mondtok, de lehet szülés utáni depi, egyéb ellaposodás stb.
Tudom, hogy mivel gyakran játszom az ördög ügyvédjét, utáltok, mint a szart, de ez nem változtat azon, hogy a párkapcsolat minősége azon a két emberen múlik, akik részt vesznek benne.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!