Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha egy kapcsolatban a nő gyereket hoz világra elfelejt nőnek lenni és a szex eltűnik?

Figyelt kérdés
De ha a férfi félre lép meg egy szemét!
2018. dec. 10. 15:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
81%
32f, ne reklámozd már a hülyeségedet. Én tanár is vagyok, anya is vagyok, a libidóm is rendben volt szülés után, de pontosan tudom, lelkileg mennyire megnyomorít egy olyan nőt a folyamatos ingerszegény környezet, aki nem az a tipikus anyatigris. Persze, az első év könnyű volt, poénból ógörögül tanultam esténként a gyerek mellett. Aztán már nem volt olyan egyszerű, és egy idő után hiányzott, hogy wc-re sem tudtam elmenni anélkül, hogy ne kuksolna ott az ajtóban, elmenni gyerek nélkül sehová sem tudtam, az ex férjem (nem véletlenül ex) semmit de semmit nem segített a gyerek körül, de elvárta a terülj asztalkámot és ha panasz volt, lerázta magáról. Nem volt partner, hát beleuntam és én sem voltam többé partner neki. Amit itt sokan nem értenek meg, hogy nem az a gond hogy anyuka 0-24-ben a gyerek felett áll, hanem hogy érzelmileg a párja eltávolodik tőle és magára marad a gyerekkel. Itt a férfin ugyanannyi múlik, mint a nőn, de ezt szokás elfelejteni és a nőkre kenni minden felelősséget.
2018. dec. 10. 19:41
 52/73 anonim ***** válasza:
36%

Nem volt partner semmiben,gondolom gyerek előtt is ilyen volt, hát diplomás nő ilyennek nem szül..

40N

2018. dec. 10. 19:46
 53/73 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes hogy vki a "járókás" korszakára emlékszik, lassan eljutunk oda hogy még arra is emlékszel anyádék hogy hoztak össze?

32f, te nem voltal nonstop hónapokon át egymagad gyerekkel, én laza vagyok de agyilag egyszerűen kicsinálja az embert, márpedig a szex agyban kezdődik. A mhely ehhez képest szanatórium -szted ezt miért is mondják a ffitársaid?

2018. dec. 10. 19:53
 54/73 anonim ***** válasza:
0%

Kedves tanárnő...amennyiben ez hülyeség, akkor a szüleim hülyesége. Reklámozni nem reklámozom, csak említettem megoldásként arra a problémára, hogy a gyerekkel kell lenni a nap 24 órájában. Ezt nem tudom belátni, hogy miért hülyeség. Arról meg egyszerűen fogalmam nincs, hogy az a szülő, aki 24 órát van (állítólag) a gyerekével azon túl, hogy eteti, tisztába teszi, játszik vele, had ne kelljen leírni anyáknak, mit csinál azzal a gyerekkel ? Mitől lesz minőségi az az idő ? És miért nem hagyják aludni szegény gyereket (gondolom csinálnak vele valamit, ha 0-24-ben vele vannak)

32/f

2018. dec. 10. 20:01
 55/73 anonim ***** válasza:
0%

Egyes mozzanatok megmaradtak bármilyen hihetetlen és már az átkosba is lehetett videó felvételt készíteni. Láttam ezeket, kérdezgettem én is a szüleim milyen volt, mi hogy volt. Feltételezem nem hazudtak nekem fiatal felnőttként sem, ahogy gyerekként sem.

32/f

2018. dec. 10. 20:07
 56/73 anonim ***** válasza:
61%: Diplomás, veled egykorú nő vagyok. Előtte partner volt, ő akarta a gyereket is, de utána meggondolta magát. De ehhez semmi közöd. A kérdés az hogy miért szokott a szex eltűnni. Nálunk speciel én hajtottam a szexet de megértem azt az anyát is, akinek az ilyen férj mellett elege van. És arra világítottam rá, hogy mindez nem csak a nőn múlik. Nincs undorítóbb azoknál a nőknél, akik ilyen kérdéseknél habzó szájjal szidják nőtársaikat, reklámozva hogy ők micsoda szupernők. Empátia meg nulla, azt hogy minden házasság (kapcsolat) és minden gyerek más, nem értik meg. Sokszor ilyenkor jönnek elő a problémák, még ha ez számodra felfoghatatlan is, és könnyebb ítélkezni.
2018. dec. 10. 20:15
 57/73 anonim ***** válasza:
100%
Azért amiért a pasik elfelejtenek férfinek maradni!
2018. dec. 10. 20:20
 58/73 anonim ***** válasza:
25%

Őszintén szerintem túl van misztifikálva ez az anyaság dolog. Érdekes mód nekem mindig belefért, hogy normálisan lezuhanyozzak, meg a ház is rendben volt, kis időm is volt tornázni, 20 perceket heti párszor.

Csomó anyuka panaszkodott, hogy lefürödni sincs ideje, de a Facebookja tele a legfrissebb fényképekkel, ergo elnetezte az idejét. Mindenkinek arra van ideje, amire szánja.

30N

2018. dec. 10. 20:21
 59/73 anonim ***** válasza:
25%
A kérdés az hogy miért szokott a szex eltűnni. Azért mert ti elakarjátok tüntetni mert a baba az első,nálunk meg nem ő volt az első,nem láttok túl a gyereken az a baj,hát mi baba melett is tudtunk szexelni.. A tehesség alatt is szexeltünk. Nem is kelett kivül keresni egyikünknek se a szexet..
2018. dec. 10. 20:22
 60/73 anonim ***** válasza:
82%

Se szövegértés, se EQ, gratulálok. Maradjunk annyiban, hogy mindenki azzal szexel akit kíván. És van férj aki férfi marad és lehet kívánni, van akit nem. Nem a nőket kéne ezért egyoldalúan szidni.

Bírom aki nő létére ilyen hülyeségeket ír, hogy neki milyen könnyű volt. Ismerek háromgyerekes anyát, akinek az első mellett mindenre volt ideje, a második mellett kevésbé, a harmadik mellett pedig semmire sem, és nem a három gyerek miatt, hanem a kicsi miatt aki le nem szakadt róla egy percre sem.

Nekem is volt időm, mint írtam, ógörögül tanulni, facebookon még fent sem voltam akkor. Mégis meg tudom érteni azt, aki nehezebben éli meg ezt a dolgot, mert minden gyerek más. És nem mindenhol egy gyerek van.

Ahol nincs szex, ott az elsődleges ok, hogy a kapcsolat válságba került, akár a gyerek miatt, akár az már csak felnagyította a problémákat, ez mindegy is. De nem arról van szó, hogy az ilyen anyának nincs egy perce sem, vagy nem talál időt szexelni. Hanem hogy gond van a kapcsolatukkal. Amit együtt rontottak el, de itt valamiért divat a nőket szidni és azon szenvelegni, hogy te húsz perceket tornáztál meg hasonlók. Most őszintén, ennek mi köze hozzá? Értelmes ember tudja a választ: bajban van a kapcsolat, meg kell oldani. De nem félrelépni!

2018. dec. 10. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!