Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy kapcsolatban a nő gyereket hoz világra elfelejt nőnek lenni és a szex eltűnik?
Nem volt partner semmiben,gondolom gyerek előtt is ilyen volt, hát diplomás nő ilyennek nem szül..
40N
Érdekes hogy vki a "járókás" korszakára emlékszik, lassan eljutunk oda hogy még arra is emlékszel anyádék hogy hoztak össze?
32f, te nem voltal nonstop hónapokon át egymagad gyerekkel, én laza vagyok de agyilag egyszerűen kicsinálja az embert, márpedig a szex agyban kezdődik. A mhely ehhez képest szanatórium -szted ezt miért is mondják a ffitársaid?
Kedves tanárnő...amennyiben ez hülyeség, akkor a szüleim hülyesége. Reklámozni nem reklámozom, csak említettem megoldásként arra a problémára, hogy a gyerekkel kell lenni a nap 24 órájában. Ezt nem tudom belátni, hogy miért hülyeség. Arról meg egyszerűen fogalmam nincs, hogy az a szülő, aki 24 órát van (állítólag) a gyerekével azon túl, hogy eteti, tisztába teszi, játszik vele, had ne kelljen leírni anyáknak, mit csinál azzal a gyerekkel ? Mitől lesz minőségi az az idő ? És miért nem hagyják aludni szegény gyereket (gondolom csinálnak vele valamit, ha 0-24-ben vele vannak)
32/f
Egyes mozzanatok megmaradtak bármilyen hihetetlen és már az átkosba is lehetett videó felvételt készíteni. Láttam ezeket, kérdezgettem én is a szüleim milyen volt, mi hogy volt. Feltételezem nem hazudtak nekem fiatal felnőttként sem, ahogy gyerekként sem.
32/f
Őszintén szerintem túl van misztifikálva ez az anyaság dolog. Érdekes mód nekem mindig belefért, hogy normálisan lezuhanyozzak, meg a ház is rendben volt, kis időm is volt tornázni, 20 perceket heti párszor.
Csomó anyuka panaszkodott, hogy lefürödni sincs ideje, de a Facebookja tele a legfrissebb fényképekkel, ergo elnetezte az idejét. Mindenkinek arra van ideje, amire szánja.
30N
Se szövegértés, se EQ, gratulálok. Maradjunk annyiban, hogy mindenki azzal szexel akit kíván. És van férj aki férfi marad és lehet kívánni, van akit nem. Nem a nőket kéne ezért egyoldalúan szidni.
Bírom aki nő létére ilyen hülyeségeket ír, hogy neki milyen könnyű volt. Ismerek háromgyerekes anyát, akinek az első mellett mindenre volt ideje, a második mellett kevésbé, a harmadik mellett pedig semmire sem, és nem a három gyerek miatt, hanem a kicsi miatt aki le nem szakadt róla egy percre sem.
Nekem is volt időm, mint írtam, ógörögül tanulni, facebookon még fent sem voltam akkor. Mégis meg tudom érteni azt, aki nehezebben éli meg ezt a dolgot, mert minden gyerek más. És nem mindenhol egy gyerek van.
Ahol nincs szex, ott az elsődleges ok, hogy a kapcsolat válságba került, akár a gyerek miatt, akár az már csak felnagyította a problémákat, ez mindegy is. De nem arról van szó, hogy az ilyen anyának nincs egy perce sem, vagy nem talál időt szexelni. Hanem hogy gond van a kapcsolatukkal. Amit együtt rontottak el, de itt valamiért divat a nőket szidni és azon szenvelegni, hogy te húsz perceket tornáztál meg hasonlók. Most őszintén, ennek mi köze hozzá? Értelmes ember tudja a választ: bajban van a kapcsolat, meg kell oldani. De nem félrelépni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!