Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti a domináns nő - szubmisszív férfi viszonyt csak szex- illetve financial kapcsolatban képzelitek el, vagy párkapcsolatban is?
Sajnos az egyetlen aktív BDSM társkeresőn, az SM Pixien is Dunát lehetne rekeszteni a financial, meg online, meg alkalmi viszonyt keresőkből, míg aki a párkapcsolatába szeretné ezt a világot beépíteni, az ritka mint a fehér holló. :(
29/F
Párkapcsolatban is és szexben is én legyek a domináns
Nem viselem el ha egy férfi rajtam akar uralkodni stb
N
Ezt sehogy.
Az ellentettjét kapcsolatban is.
Hat engem egy férfi se iranyitson mert nem viselem el csak azért mert ez a “normális elvárt társadalmi szokás”
Azért mert nő vagyok nem jelenti azt hogy egy férfi irányíthat engem , megmondhatja mit tehetek , uralkodhat felettem
Nem leszek egy férfi szolgája csak azért mert ez a társadalmi elvárás hogy a nő a férfi alavetettje aki körbe ugralja urat lesi minden szavát
N
női egyenlőség? hujujj, abból láttam párat már. a férfi munka az férfi munka, az a férfié, a női munkát meg osszuk el felesben, amit 70/30 arányban a férfi csináljon, mert neki nincs "rózsája" :) vicc...
#4es érdekes egy világképed lehet, szerintem belül szorongsz, de gondolom ha nem hagyod hogy a férfi letegye az asztalra a lovét, az i-re fel a pontot, akkor mit akarsz? te akarod ezeket biztosítani? akkor neked 1 nő kell, vagy esetleg te akarsz más érdemeiről dönteni? a felelősséget azért vigye a te döntéseidért a másik nem? :)
# 7
Egy nő nem teheti fel az i-re a pontot, mert akkor férfi válik belőle?
Vannak gondok agyilag...
#7 ki beszélt erről?
Nem szorongok , egyszerűen nem leszek alavett egy férfinak sem. Nem hagyom hogy megmondják mit és hogy tegyek .
Nekem ne tegyen le az asztalra semmi pénzt nekem más pénze nem kell
Külön kasszan vagyok /voltam mindig akivel együtt voltam
Pláne ne ő tegye fel az i-re a pontot ne az ő szava legyen a mérvadó mert férfi
Helyettem nem kell semmilyen felelősséget vállalnia vagy bármit is elvinnie mert nem kerek belőle. Nem a gyereke vagyok hogy második apcim legyen aki helyettem hoz minden döntést sőt dirigál és csak az ő szava az i-re a pont
Helyettem ne gondolkozzon ne hozzon döntést
Gyereket nem szeretnek szülni ,szóval ezért sem kell hogy bármit is helyettem tegyen meg
Plusz nem leszek kiszolgáltatva egy férfinak hogy otthon ülök a gyerekkel munka nélkül és tőle fugg a megelhetesem
Nekem meg marad a háztartás . Köszönöm ebből nem kerek
Felnőtt ember vagyok , nem azért költöztem el a szüleimtol hogy egy másik férfi ember irányítson uralkodjon felettem stb stb
Egy férfi ne döntősön az én érdemeimről az életemről csak mert f@rka van
Felelősséget sem kell helyettem vállalnia nem vagyok a gyereke
Szóval fogadja el hogy egy kapcsolatban ugyan annyit erek mint ő
Nekem a szememben nem lesz nagyobb mert beszabalyoz és f@rka van stb
Pont ezért utalom a konzervatív elveket
Örülök hogy nem régebben születtem
Nem bírtam volna azt elviselni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!