Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyok arra, hogy egy lány rabszolgája legyek? Miért van ez a késztetés némely emberben?
Félek, hogy emiatt nagyon nehéz lesz párt találnom, mert általánosságban kiegyenlített kapcsolatra vágynak az emberek. :(
28/F
tegnap 22:57: Köszi a biztatást, de nekem a domináns nő nem egyenlő a hárpiával. :D Tudom, hogy fejben sokan keverik a kettőt, de szerintem óriási a különbség. Úgy is megvalósítható a dolog szerintem, hogy megtartja kedvességét, nyugodtságát.
tegnap 23:09: Társadalmilag ez nem igaz rám, elítélem pl. a mai feminizmus törekvéseit. Ez bennem egy valamiféle nemi vágy, amely visszatekintve az életemre, már legalább általános iskola első ostályos korom óta bennem van. Egyénileg szeretem, ha uralkodik rajtam a nő, de ez más tészta.
tegnap 23:17: Igen, van ilyen internetes oldal is, azonban ott a legtöbben nem kapcsolat formájában képzelik ezt el, valamint leginkább a pénzre mennek, szerintem meg nem ennek kellene a központban lennie, főleg hogy egyetemistaként nem áll módomban sajnos ezt az oldalt biztosítani.
tegnap 23:18: Időnként is belefér, ebben kompromisszumkész vagyok. Sőt, ha őszinte akarok lenni, ez reálisabbnak tűnik. De én nem tudnék uralkodni a nő felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!