Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vágyok arra, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyok arra, hogy egy lány rabszolgája legyek? Miért van ez a késztetés némely emberben?

Figyelt kérdés

Félek, hogy emiatt nagyon nehéz lesz párt találnom, mert általánosságban kiegyenlített kapcsolatra vágynak az emberek. :(

28/F

2017. dec. 7. 22:25
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Semmi ilyenben nem volt részem.
2017. dec. 10. 18:20
 12/31 anonim ***** válasza:

lehetne szó róla, hogy egyszerén is keményebbre vegyem a figurát, ha végre én is találnék egy olyan párt, aki tényleg szeretne, óvna, törődne, támogatna és vigyázna rám...

de ez ebben az országban idén akkor se fog megvalósulni, ha cigánygyerekek potyognának az égből.... szó szerint!!!

2017. dec. 22. 23:30
 13/31 anonim ***** válasza:

Gonosz az anyukád?

A szexuális kielégülésed kötve van a gonoszkodáshoz?

2017. dec. 23. 01:12
 14/31 anonim ***** válasza:
Ugyan..találsz magadnak párt, én is azért szajkózom hogy egyenlő félként kell bánnunk egymással a párommal, hogy ne is forduljon meg a fejében hogy elnyomjon. De ha megtehetném és őt nem zavarná, biztos hogy elnyomnám.
2017. dec. 23. 01:24
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem gonosz az anyukám... max. domináns jellem, és lehet h genetikailag ebből örököltem valamit, csak ez valamiféle fordított öröklés lenne...
2017. dec. 23. 06:54
 16/31 anonim ***** válasza:

14: nem álmododzz

kérdező: több anyósjelöltem is olyan volt mint az anyukád. Ne tudd meg. A menyjelöltnek lenni kész rémálom volt.

Ezzel nem megbántani akartalak, félre ne értsd, de attól még ez nem minden párkapcsolatban happy.

2017. dec. 23. 07:39
 17/31 A kérdező kommentje:
Amiről Te beszélsz, az nekem sem vonzó. Nem anya- meg anyósuralomról álmodozok, hanem a párkapcsolaton belüli nőuralomról. Furcsa, hogy ezt sokan az ember anyjához kötik, szerintem nincs köze hozzá.
2017. dec. 23. 09:03
 18/31 anonim ***** válasza:
Én nem vágytam erre de megnősültem és lám így lett. :)
2018. jan. 25. 14:37
 19/31 anonim ***** válasza:

Ne legyetek, csicska papucsok soha. :D

Inkább járjatok emelt fővel, egyedül.

2018. jan. 25. 14:46
 20/31 anonim ***** válasza:
43%

Azért mert sub személyiséged van.

Azért ez a késztetés, mert tisztában vagy vele, hogy szükséges számodra hogy egy nő mögötted álljon.

Nincs ezzel semmi gond.

Én egyenjogú kapcsolatokban nem is hiszek. Mindig az egyik fél dominánsabb. A te esetedben olyan párra vágysz aki nem kicsit dominánsabb, hanem nagyon. :)

2018. jan. 25. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!