Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyok arra, hogy egy lány rabszolgája legyek? Miért van ez a késztetés némely emberben?
Félek, hogy emiatt nagyon nehéz lesz párt találnom, mert általánosságban kiegyenlített kapcsolatra vágynak az emberek. :(
28/F
lehetne szó róla, hogy egyszerén is keményebbre vegyem a figurát, ha végre én is találnék egy olyan párt, aki tényleg szeretne, óvna, törődne, támogatna és vigyázna rám...
de ez ebben az országban idén akkor se fog megvalósulni, ha cigánygyerekek potyognának az égből.... szó szerint!!!
Gonosz az anyukád?
A szexuális kielégülésed kötve van a gonoszkodáshoz?
14: nem álmododzz
kérdező: több anyósjelöltem is olyan volt mint az anyukád. Ne tudd meg. A menyjelöltnek lenni kész rémálom volt.
Ezzel nem megbántani akartalak, félre ne értsd, de attól még ez nem minden párkapcsolatban happy.
Ne legyetek, csicska papucsok soha. :D
Inkább járjatok emelt fővel, egyedül.
Azért mert sub személyiséged van.
Azért ez a késztetés, mert tisztában vagy vele, hogy szükséges számodra hogy egy nő mögötted álljon.
Nincs ezzel semmi gond.
Én egyenjogú kapcsolatokban nem is hiszek. Mindig az egyik fél dominánsabb. A te esetedben olyan párra vágysz aki nem kicsit dominánsabb, hanem nagyon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!