Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti a domináns nő - szubmisszív férfi viszonyt csak szex- illetve financial kapcsolatban képzelitek el, vagy párkapcsolatban is?
Sajnos az egyetlen aktív BDSM társkeresőn, az SM Pixien is Dunát lehetne rekeszteni a financial, meg online, meg alkalmi viszonyt keresőkből, míg aki a párkapcsolatába szeretné ezt a világot beépíteni, az ritka mint a fehér holló. :(
29/F
7-es válaszoló, elég nagy szűklátókörűségre vall, amit írtál. Miért kellene szorongania annak a nőnek, aki kezébe akarja venni a saját sorsát? Vagy miért nem teheti fel ő az i-re a pontot? Csak mert ehhez szoktál hozzá? Vagy miből gondolod, hogy nem vállalja a felelősséget? Mert előítéleteid vannak?
Szerintem ma már tök természetes, ha a két nem egyenlő egy kapcsolatban, vagy akár ha a nő a dominánsabb. Ez utóbbi nekem különösen imponáló, könnyen elviselem, ha a lány átveszi az irányítást, én meg szolgálhatom és kényeztethetem őt, az igényei szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!