Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódít a domináns férfi? Hogy csábít a szubmisszív nő?
Figyelt kérdés
Mi kell ahhoz, hogy egymásra találjanak?2013. okt. 22. 09:27
1/30 anonim válasza:
férfinek vastag pénztárca nőnek jó szájmunka
2/30 A kérdező kommentje:
Lélekszinten érdekelne inkább a dolog, amikor a férfi dominanciájának hatására a nő egyszer csak megadja magát. Nem pénztárca és szex kérdése, én úgy gondolom, ez inkább lelki függőség.
2013. okt. 22. 09:35
3/30 anonim válasza:
"Hogy hódít a domináns férfi" mire gondolsz gyarmatosítás ? szulejmán-ról. van szó?egy nőstény úgy szokott csábítani legalábbis nálam bejön hogy megvillantsa, a mellét vagy magához nyúl. :D
4/30 A kérdező kommentje:
Hol vagytok, Férfiak? ...
2013. okt. 22. 09:51
5/30 anonim válasza:
Legjobb esetben dolgoznak az ilyenek! Ha nem akkor az gáz!
6/30 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit :D Elfelejtettem, hogy szabin vagyok :))
2013. okt. 22. 10:03
7/30 anonim válasza:
Mármint szexben domináns, szubmisszív, vagy azon kívül?
Szituációtól függ. Ha érezni hogy a lány várná hogy "vezessék", lehet így, ezt figyelembe véve barátkozni vele.
8/30 anonim válasza:
Dolgozol?
Eddig itt csak szub kislányokhoz volt szerencsém, hány éves vagy?
9/30 anonim válasza:
A 20-at remélhetőleg elhagyta ha szbin van! De ez ma már nem tuti!
10/30 A kérdező kommentje:
Harmincon is túl már :)
2013. okt. 22. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!