Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha egy kapcsolatban a nő gyereket hoz világra elfelejt nőnek lenni és a szex eltűnik?

Figyelt kérdés
De ha a férfi félre lép meg egy szemét!
2018. dec. 10. 15:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
49%
Amugy meg apás szülés ide vezet,megundorodik a férfi...
2018. dec. 10. 20:39
 62/73 anonim ***** válasza:

60-as. Ha az 58-as kommentemre reflektáltál, szerintem elbeszélünk egymás mellett. Nem konkrétan rád akartam kijelenteni, hanem csak egy általános megfigyelés nálam, hogy csomó anyuka az idejét piszok rosszul menedzseli, lóg a neten, Facebookozik, aztán sír, hogy neki annyi ideje sincs, hogy lefürödjön. Az ilyet egyszerűen nem tudom komolyan venni.

Más, ha az anyuka jól beosztja és még hasznosan ki is tölti! Pl mint te, szerintem tök jó.

Tény, hogy minden gyerek más. Az enyém szerintem átlagos volt. Első évben 2-3x éjjelente fel kellett kelni hozzá, de pl nem volt nagyon hasfájós. Illetve én igyekeztem nagyon szoktatni arra, hogy idegen ölekben is ellegyen, sógornőmön okolva, ő az elsőnél ezt nem xsinálta, a gyerek képtelen volt meglenni bárkinél is 30 mp-nél tovább, még az apját se viselte el.

30N

2018. dec. 10. 20:39
 63/73 anonim ***** válasza:
57%

Ha már így összejöttetek itt többen "lányok" meg ilyen szülés utáni időszakról beszélünk, meséljetek már arról, hogy éreztétek magatokat azt követően közvetlenül ? Megkaptátok a gyereket azonnal (erre pl mondják, hogy nagyon fontos) ? Szülés utáni depresszió volt valakinél vagy ilyen a környezetébe ? Kihathat ez a libidóra ?

Mert ez is lehet akár, mint lehetséges ok. Erről mit gondoltok ?

32/f

2018. dec. 10. 20:47
 64/73 anonim ***** válasza:
45%

32f, engem személy szerint a bezártság megviselt az elején. A depresszió szerencsére elkerült, próbáltam aktívan tenni is ellene. Elmentem minden nap a gyerekkel sétálni, már az hogy kimozdultam nekem baromi sokat segített.

A libidón is dobott szerintem sokat, hogy mozogtam. Àmblokk a sport, a rendszeres mozgás jó hatással van a szexuális étvágyra. Meg alapjáraton, ha az ember nem hagyja el magát, egyértelműen több kedve is van szexelni alapjáraton.

Én mondjuk aktívan kerestem a társaságot, a barátnőm előttem egy évvel szült, ő szívesen átment, vagy én hozzájuk és elvoltunk ketten napközben. Este meg annál jobban örültem a férjemnek, és a mai napig örülök is neki.

30N

30N

2018. dec. 10. 21:00
 65/73 anonim ***** válasza:
69%
Mèg mindig nem èrted a 0-24 kèszenlètet, ügyelet jelentèsèt. Nem azt jelenti, hogy non-stop a gyerekkel kell lenni. Hanem azt, hogy bármikor. Tehát egèsz nap kèszenlètbe vagy, mert bármikor adódhat olyan szitu, hogy kellesz. Folyamatosan figyelni rá, pakolni utána, terelgetni stb. Hogy egyszerűbb tevèkenysègeket sem tudsz egy szuszra elintèzni, hanem csak többszöri nekifutásra. A járóka csak rövidebb időkre megoldás, órák hosszát nem lesz el ott a gyerek, örülsz ha legalább az ebèdet normálisan fel tudod tenni. Igenis 0-24-ben kèszenlètben kell lenni, mert bármikor adódhat valami. Nincs az, hogy most elruccanok nyugdiba vásárolgatni vagy akármit, a gyerek meg elvan. Nincs szabadnap. Aztán hazaèr fèrjuram,ès kikèri magának, hogy akár csak fèl órát ellegyen a gyerekkel amíg az anyuka x dolgot elvègez, mert hát ő dolgozott, neki jár a pihenès. Aztán meg csodálkozik, hogy elhidegülnek még nincs szex.
2018. dec. 10. 21:13
 66/73 anonim ***** válasza:

Azzal nem vitázom, hogy ketten kell a gyereket nevelni és az apa is egész nyugodtan el lehet a gyerekkel. Normális esetben ez apunak igény is kéne, hogy legyen.

De, tisztában vagyok az ügyelet fogalmával, vagyok én is ügyeletben. A lényeg az, amikor van beavatkozni való, akkor az ember teszi amit kell, amikor meg nincs, akkor meg "üresjárat" van nyilván.

De írod a terelgetést meg az utána pakolást... az már azért nagyobbacska gyerek, ezt a kettő kellemetlenséget ki lehet kerülni, ha az ő szintjén bevonod a dologba. Tanul is tőled, szórakozás neki és te is tudtad végezni a dolgodat. Megint csak azt tudom mondani, hogy engem lefoglalt akkoriban, ha anyámmal szöszmötöltünk a kertbe, közben hallottam sok érdekeset a növényekről, meg megkóstolgattam mindent vagy éppen betekintést nyertem egy csirkébe vagy pontyba, vagy fater miközben szerelt a műhelyben és kellőképpen belémfáradt, összedobott hirtelen egy elektromágnest, aztán azon ámultam vagy 2 órát, hogy mekkora varázsló az öreg.

Inkább ilyen serdülőkorban volt baj velem, kisebb koromban a kíváncsiságom miatt könnyű volt elterelni. Bár úgy gondolom, hogy minden kölyök kíváncsi.

32/f

2018. dec. 10. 21:28
 67/73 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs gyerekem, ezért nem is igazán szeretnék beleszólni, de úgy veszem észre, egyesek azt nem értik meg, hogy sokan nem azt mondják, hogy nincs idejük a gyerekük mellett semmire, hanem az apa hozzáállása miatt nincs hangulatuk hozzá, hogy együtt legyenek a férjükkel.

Ok nélkül nem alakul ki az eltávolodás a két fél között, ezért lényeges lenne elgondolkozni, hogy ha nincs kedve a nőnek ahhoz, hogy a férjével lefeküdjön, annak milyen okai lehetnek. Az vallana intelligens emberekre, hogy nem a másikkal szemben vádaskodnak, hanem megvizsgálják, hogy vajon az ő hozzáállásuk, tetteik mennyiben járultak hozzá ahhoz, amilyen helyzetben vannak éppen.

2018. dec. 10. 21:32
 68/73 anonim ***** válasza:
0%

Na mindegy, nem fárasztom a jó népet a gyerekkori beszámolóimmal, amit írtam, azt segítő szándékkal írtam. Nem én csináltam, velem csinálták, életben vagyok, van végzettségem, munkám, hol laknom, kapcsolatom, jól érzem magam és hálás vagyok a szüleimnek. Mint "tesztalany" állítottam, hogy ez is egy működőképes modell, semmi többet.

32/f

2018. dec. 10. 21:38
 69/73 anonim ***** válasza:
A nőnek több feladata lesz elátal, mert a gyereknevelés nagyobb terhe rá marad, emellett a főzés, mosás, takarítás, jópofizás is, mert a hapsik nagy része nem, vagy édeskeveset hajlandóak besegíteni a házkörüli munkába, így nem kellene még pluszba elvárni, hogy éjszaka is teljesítsen a nő (a gyerek éjszakai felvigyázása mellett).
2018. dec. 10. 22:03
 70/73 anonim ***** válasza:
70%

"Nincs undorítóbb azoknál a nőknél, akik ilyen kérdéseknél habzó szájjal szidják nőtársaikat, reklámozva hogy ők micsoda szupernők."

Megtaláltam a lélektársam. Ugyanezt szoktam itt írni azoknak a nőknek, akik nekiugranak a nőtársaiknak. Gusztustalan. Undorodom azoktól a nőktől, akik magas lóról pofáznak a többi nőnek, hogy ő mekkora király, ő bezzeg szexel mindennap, anál, plafonon lógva, anyámkínyja, meg rögtön 50 kilósra fofyott vissza, bezzeg a többi nő igénytelen sz..r. Brrrr... Sicc!

De amúgy a 61 %-os gyökérre ne hallgasson senki. Folyton írja a phaszságait.

2018. dec. 10. 23:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!