Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy kapcsolatban a nő gyereket hoz világra elfelejt nőnek lenni és a szex eltűnik?
Na itt leírták, hogy egy férfi aztan elégedjen meg azzal, hogy az asszony szült majd ha lediplomázik a gyerek és le van a gond akkor anyu ráér apuval is foglalkozni.
Oké 6 hétig tényleg nem lehet. De amikor már hónapok óta erre nincs egy óra nekem azt ne mondja senki, hogy normálos mert a baba...
Ja, és van gyerekem mielőtt megkapom, hogy maj'megtudom, meg honnan az anyámból tudnám.
Beszéltél már erről a pároddal? Mit segítesz neki?
A kérdező egy büdös szóval nem mondtam, h ezt szülés után akár csak 3 hónapra rá várná. Gondolom évekkel később gondolja így nemkorrektnek.
De itt megy a tipic ostoba elvakult ösztrogénanyuka show erre :D
De amúgy mi ez a nagy mánia mostanában, hogy anyu otthon van, nem dolgozik nyilván, hogy babucival foglalkozzon meg azt a napi netto 1-2 óra hazimunkát ellássa, de azért amikor apu hazajön még mosogasson meg főzzőn, meg vigye anyut színházba, meg fodraszhoz ha van esetleg egy otthon töltött napja akkor anyu menjen barátnőzni...wtf?
Nem érzitek, hogy nincs balance a felek között?
Vagy a vérfeminácik már teljesen kimosták mindenki agyát?
Igen, fárasztó egy újszülöttel de senki nem vár 6 fogásos vacsorát meg komplett tavaszi nagytakarítást minden nap.
Apu meg dolgozik, legyen már elég, hogy eltartja a családot ami a dolga tény, de attól még dolgozik sokszor 12 órákat. Foglalkozik a gyerekevel meg foglalkozna a nejével is ha nem egy frigid sárkany várná haza minden nap.
18: És ezt ugye nyújtja is a következő 25 évben? És nem az a vége, hogy anyu 8-12 óra munka után még csináljon meg otthon mindent? És ugye a gyereknevelés, pelenkázás, fürdetés az szerinted se házimunka, és az apa ugyanolyan fontos, mint az anya?
Én meg mentem eltapsolni a 193 ezer gyed-et, mert apu eltartja a családot, és az èn bevételemre ezek szerint semmi szükség.
👍
Nyilván ha visszamész dolgozni el kell osztani a házimunkat azt hittem evidens de akkor leírom. Ha te kapsz 193k gyedet akkor azért kapod, hogy otthon lehessél a gyerekkel. Nem értem akkor ebbe az összegbe naponta nem fér bele összerakni egy paprikáskrumplit, kimosni-géppel-egy adag ruhát meg foglalkozni a gyerekkel mert azért kapod a pénzt ha nagyon szűken le akarjuk sarkítani. Ezért vagy otthon, neked a családi munkamegosztásból jelenleg ez a részed. Neki meg az, hogy eljár dolgozni, nincs otthon. De ha te a saját dolgod mellett még vállalsz munkat amivel ugyanúgy pluszt vallalsz mimt a dolgozó fél ha otthon takarít akkor no problem.
Nem gondoltam, hogy ilyen részletesen ki kell fejtenem.
Amúgy meg a kérdés egy párkapcsolaton belüli természetes igényre vonatkozott.
A szexre, vagy az egy plusz munka már? Mert az régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!