Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan borult ki?!

Figyelt kérdés
Sziasztok,a parom 3 napja nem all velem szoba mert poenbol mondtam neki,h meg mindig nagy a hasa szules utan es remelem egyszer elmulik.De csak poen volt,azota nem szol hozzam ,ma kozeledtem fele,h beszeljuk meg ,es sirasba tort ki,h o egyedul csinalja napi szinten a babaval valo dolgokat 5 honapja es en szemet vagyok,h meg ezzel is basztatom.De hat csak poen volt,amugy mindig dicserem ,h szep es kivanom is minden nap.Ezen tenyleg fenn kell akadni ennyire?!
2018. nov. 4. 10:32
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem vagy képes rendet tenni és ellátni a gyereket legalább egyszer egy héten néhány órára? Komolyan kérdezem. Miért?
2018. nov. 4. 17:28
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Na jó te tuti kamu vagy. Minden megszólalásoddal tovább provokálod a válaszolókat.
2018. nov. 4. 17:30
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Kezdődött egy rossz poénnal, most meg lassan kiderül, hogy vered is.
2018. nov. 4. 17:47
 44/45 A kérdező kommentje:
Uram Isten hol vernèm???; Mert eszaka dolgoztam ,es nappal vigyaztam a gyerekre ,azert nem csinaltam semmit.
2018. nov. 4. 18:44
 45/45 A kérdező kommentje:
Mert dolgozok folyton,h megteremtsem a hazunkat ,ne legyunk mar alberletbe.
2018. nov. 4. 18:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!