Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan borult ki?!
Figyelt kérdés
Sziasztok,a parom 3 napja nem all velem szoba mert poenbol mondtam neki,h meg mindig nagy a hasa szules utan es remelem egyszer elmulik.De csak poen volt,azota nem szol hozzam ,ma kozeledtem fele,h beszeljuk meg ,es sirasba tort ki,h o egyedul csinalja napi szinten a babaval valo dolgokat 5 honapja es en szemet vagyok,h meg ezzel is basztatom.De hat csak poen volt,amugy mindig dicserem ,h szep es kivanom is minden nap.Ezen tenyleg fenn kell akadni ennyire?!2018. nov. 4. 10:32
41/45 anonim válasza:
Miért nem vagy képes rendet tenni és ellátni a gyereket legalább egyszer egy héten néhány órára? Komolyan kérdezem. Miért?
42/45 anonim válasza:
Na jó te tuti kamu vagy. Minden megszólalásoddal tovább provokálod a válaszolókat.
43/45 anonim válasza:
Kezdődött egy rossz poénnal, most meg lassan kiderül, hogy vered is.
44/45 A kérdező kommentje:
Uram Isten hol vernèm???; Mert eszaka dolgoztam ,es nappal vigyaztam a gyerekre ,azert nem csinaltam semmit.
2018. nov. 4. 18:44
45/45 A kérdező kommentje:
Mert dolgozok folyton,h megteremtsem a hazunkat ,ne legyunk mar alberletbe.
2018. nov. 4. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!