Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan borult ki?!

Figyelt kérdés
Sziasztok,a parom 3 napja nem all velem szoba mert poenbol mondtam neki,h meg mindig nagy a hasa szules utan es remelem egyszer elmulik.De csak poen volt,azota nem szol hozzam ,ma kozeledtem fele,h beszeljuk meg ,es sirasba tort ki,h o egyedul csinalja napi szinten a babaval valo dolgokat 5 honapja es en szemet vagyok,h meg ezzel is basztatom.De hat csak poen volt,amugy mindig dicserem ,h szep es kivanom is minden nap.Ezen tenyleg fenn kell akadni ennyire?!
2018. nov. 4. 10:32
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Jól van meg értettem,inkabb azon aggodom ,h tegyem jóvá?! Mert ilyen mèg sose volt ,h nem állt velem szóba.Max fel nap ,de utána jott beszèltünk.Mit tegyek ,h ne haragudjon?
2018. nov. 4. 10:49
 12/45 anonim ***** válasza:
50%

10.

És milyen jól fog járni egyedülálló anyaként, mert a párjának, aki egyébként normális, volt egy idétlen poénja rosszkor. Inkább a hozzád hasonlóktól lépnek le a pasik.

2018. nov. 4. 10:51
 13/45 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk az ilyen viccelődésnek az lett a vége, hogy nem tudtam a férjem előtt levetkőzni, erre tudtam csak gondolni szex közben, aztán el is ment a kedvem az egésztől. A gyerek 9 hónapos korában elkezdtem b.tatni, hogy néha már lehetne vele is, hogy tornázni tudjak. De persze semmit se tudott vele kezdeni, egy pelenkát nem cserélt rajta. Egyre több lett a vita, és egyre távolodtunk.

Majdnem ráment a házasságunk.

2018. nov. 4. 10:56
 14/45 anonim ***** válasza:
32%

Egyetértek a 12-vel. Tőled fog lelépni, vagy már megtette.

Én is azok pártját fogom, akik szerint nem volt jó poén, de azért mégsem dől össze a ház. Szerintem gyerekesen reagálja le a párod, plusz milyen érdekes már, hogy meg sem lehet nyekkeni egy frissen szült nő mellett, mert a hormonok, 2 hónaposan is a hormonok, fél évesen is, 1 évesen is. Valamire mindig lehet fogni. Eskü olyan ez, mikor pl. nem eszik a baba. Mindenki írja, hogy növekedési ugrás. De 2 hetesen, 3 hetesen, 6 hetesen, mindig? Vicc már ez a kategória a sok anyatigtis miatt, aki kb. mint a feketeözveny falja fel a férjét már egy rossz pillantásért is.

2018. nov. 4. 10:57
 15/45 anonim ***** válasza:
84%

12. Vannak tettek, amiknek következménye van. Ezt vagy megtanulod, vagy áttolod a felelősséget másra. A te döntésed. De attól még hazugság lesz, hogy nem a te hibád.

Rosszat tett és ennek a következményeit tapasztalja most.

Lehet poénkodni, csak akkor nem kell meglepődni, hogy van, amit a másik nem bocsát meg.

2018. nov. 4. 10:58
 16/45 anonim ***** válasza:
93%
Talán kezdjük azzal, hogy belátod, nem poén volt. Tényleg nagynak tartod a hasát. Utána kérj bocsánatot.
2018. nov. 4. 11:10
 17/45 anonim ***** válasza:
41%
Ja, ez valami szörnyű tett volt, amit nem lehet megbeszélni. Nekem társam van, akivel meg lehet beszélni, hogy drágám ezt most túltoltad. Nekem az nem otthon, ahol napokig kerülgetjük egymást egy ilyen dolog miatt.
2018. nov. 4. 11:10
 18/45 A kérdező kommentje:
Azt irta most uzenetben ,h ez nem az elso volt ,h beszoltam neki! De hat en nem hittem ,h ennyire megsertodik ,persze lehet meg tettem megjegyzest a sulyara de csak azert ,mert olyan fura volt ,h 60 kilos volt vilag eleteben aztan 80 lett mire szulni ment.De nem ugy mondtam az biztos ,h bantsam.Nem kerulgetjuk egymast ma is dolgozom,csak este ha haza megyek mar alszik a gyerekkel nem jon ki hozzam.
2018. nov. 4. 11:18
 19/45 anonim ***** válasza:
12%

Hát nem tudom, azért ilyen miatt megsértődni.

Nekem van súlyfeleslegem, kb 15 kg, évek óta, most terhes vagyok, nyilván jött még fel, nekem is volt régen (terhesség előtt) hogy a férjem szóvá tette, mert tudja hogy engem is baromira zavar, és szóvá tette ő is, hogy adjam le. Nem azért mert nem szeret vagy nem tetszenék neki (nem szereti a vékony nőket) hanem mert tudja hogy testileg lelkileg jobb lenne nekem is.

Ilyenen nem tudnék napokra megsértődni.

Viszont, attól hogy dolgozol, még csinálhatnál otthon valamit, hidd el, napi mondjuk 2 dologba amit megcsinálsz otthon te se fogsz férfiként belerokkanni. Régen elmentek gyalog a Don kanyarig a férfiak. Szóval a munka nem kifogás, ne legyél lusta, tedd oda magad.

2018. nov. 4. 11:27
 20/45 anonim ***** válasza:
96%
Ajjj.... De nem érted hogy eddig a poénjaidat próbálta nyerni mert ő sem szereti a mostani testét? Ami tök természetes szülés után. Mármint hogy nem olyan 5 hónap után mint egy feszes párduc. Egy ideig lehet tűrni a poénokat, de egyszer az embernek elege lesz. Ezt értsd már meg, hogy nem a mostani utolsó beszólásoddal van hirtelen baj, hanem az összes eddigivel is, ez már a jéghegy csúcsa nála. Teperj nála ha jót akarsz. És állj elé, engeszteld ki. El sem tudjátok - férfiak- képzelni hogy egy ilyen "poén" mennyire össze tudja törni egy újdonsült anyuka lelkét.
2018. nov. 4. 11:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!