Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan borult ki?!

Figyelt kérdés
Sziasztok,a parom 3 napja nem all velem szoba mert poenbol mondtam neki,h meg mindig nagy a hasa szules utan es remelem egyszer elmulik.De csak poen volt,azota nem szol hozzam ,ma kozeledtem fele,h beszeljuk meg ,es sirasba tort ki,h o egyedul csinalja napi szinten a babaval valo dolgokat 5 honapja es en szemet vagyok,h meg ezzel is basztatom.De hat csak poen volt,amugy mindig dicserem ,h szep es kivanom is minden nap.Ezen tenyleg fenn kell akadni ennyire?!
2018. nov. 4. 10:32
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
83%
Csak most jött rá, hogy az érzelmi intelligenciád egyenlő a nullával.
2018. nov. 4. 10:36
 2/45 anonim ***** válasza:
88%
Elég rossz vicc volt, mert nevetni még te se tudtál rajta de őt komolyan megsértetted vele. Ráadásul a hormonok miatt amúgy is kiszolgáltatottabb helyzetben van érzelmi szempontból, de enélkül is a napnál is világosabb hogy sértő és bunkó beszólás, viccnek nem lehet értékelni mert nincs benne poén így joggal feltételezi hogy a valós gondolataidnak adtál hangot majd viccnek bélyegezted mikor rájöttél hogy kicsúszott.
2018. nov. 4. 10:36
 3/45 anonim ***** válasza:
25%
Én nevettem volna rajta, de nem is voltam/vagyok frusztrált a gyerekek miatt, jó alvók, szépen szopiztak/nak, stb. Tudom élvezni az életet pici gyerekek mellett, úgy tűnik, a párod nem így van ezzel. Segíts neki picit többet, néha főzd meg te a vacsit vagy mosogass el, teregess ki. Értékelni fogja. 😊
2018. nov. 4. 10:38
 4/45 anonim válasza:
83%

Igen igaza van. Általában egy nő terhesség után nincs megelégedve a testével, és amikor a szeretett férje még "viccből" megis jegyzi hogy mekkora hasa van, hát nekem sem esne jól. Másrészt nem gondolom hogy ez olyan jó humor, viccelődj vele teljesen mással esetleg olyannal amin még ő is tud nevetni.

Másrészt ha tényleg egyedül csinál mindent inkább segíts neki. Azt meg ne felejtsd el hogy a közös gyermetekért van rajta az a felesleg.

2018. nov. 4. 10:39
 5/45 anonim ***** válasza:
85%

Ajjjaj

jogosan borult ki

Mond el neki hogy nem arra gondoltál hogy nem szép, és tudod h el fog múlni, nem gondoltad h ezzelmmegbántod

Azt h sajnálod higy ennyire mélyen érintette, nem gondoltál rá, hogy ennyire zavarja

Mert azért is akadt ki

Plusz lehet többet kellene segítened a baba vagy a háztartás körül

Sok esetben nem is kell a segítség, már attól megnyugszik a lelkünk, ha megkérdezed mit tudsz segíteni

Én legalábbis így vagyok.

Sokszor azért hálás vagyok ha 2 tányért betesz a mosogatógépbe( pedig meg tudom csinálni természetesen, csak jó h nem veszi evidensnek, hogy azt is neekm KELL megtennem )

2018. nov. 4. 10:39
 6/45 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem jogos volt, de legalábbis érthető. Hulla fáradt és jó eséllyel ő is látja magán hogyan néz ki szülés után és ez frusztrálja. Az, hogy ezt még az arcába is dörgölöd olyan, mintha a kést forgatnád benne. Megalázó. És a leggázabb ilyenkor azzal jönni, hogy bocs, csak poén volt. Ez nem poénos.

És ezek után még megpróbálni visszaterelni a dolgot rá azzal, hogy valójában csak ő a hisztis, Te nem is csináltál semi rosszat, nagyon tiszteletlen is.

2018. nov. 4. 10:40
 7/45 anonim ***** válasza:
92%
Tojnék rá, hogy mosogat-e, ha közben ilyenekkel "viccel". Téged érdekelne egy nő, aki szépen takarít, de kiröhögi a farkad viccből?
 8/45 anonim ***** válasza:
18%
Le fogtok pontozni, de én együtt sem tudnék élni egy emberrel, akivel nem lehet megbeszélni a dolgokat és napokig nem szól hozzám. Igen, rossz vicc volt, de azért ez túlzás.
 9/45 A kérdező kommentje:
Az igaz,h nem sokat segitek ,mivel sokat dolgozom.Altalaban este 8 korul erek haza,arra o mindent megcsinal.Azt mondja,h o szivesen megcsinalja,meg amugy en nem vagyok az a nagy hazi munka kedvelo belatom,es azt is ,h le a kalappal ,h nagyon szepen el latja a gyereket,meg a haztartast,es le is fogyott szepen,mert 174 magas es 68 kilo de a hasa meg eleg nagy ,de amugy en azt is imadom es szoktam is csokolgatni ,de most poenkodtam egy kicsit,inkabb csak bosszantani akartam mert maskor jot nevet rajta,most ma g rosszul sult el.? A telot se veszi fel hiaba hivom.
2018. nov. 4. 10:42
 10/45 anonim ***** válasza:
74%
Bunko vagy, remeljuk lelép gyerekestől.
2018. nov. 4. 10:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!