Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan, aki ugy erzi, hogy...

Van olyan, aki ugy erzi, hogy nem jogosan csaszaroztak meg?

Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 19:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
51%
Van bizony, például én :(
2015. máj. 24. 19:18
 2/25 anonim ***** válasza:
80%
Hogy lehet egy orvost ebbe megkérdőjelezni? Hogy lehet ennyire isteníteni a sima szülés h ezt megkérdőjelezze vki? Ha meg baj lett volna mert annyira hagy akkor magatokat v az orvost hibáztatjátok?
2015. máj. 24. 19:23
 3/25 anonim ***** válasza:
72%
2x merült fel az első szülésem közben a császár lehetősége. Én nagyon tartottam tőle, de ha akkor azt mondja az orvosom, hogy megyünk, teljesen el tudtam volna fogadni. Én nem mertem volna az ő döntésében kételkedni.
2015. máj. 24. 19:35
 4/25 anonim ***** válasza:
74%
Nyilván ha fogóval kellett volna kirángatni a gyereket, akkor jobban örülne...
2015. máj. 24. 19:49
 5/25 anonim ***** válasza:
25%
Persze. Engem is belehajtottak. Sok más nőt is. VBAC (hüvelyi szülésre) készülök, a facebook csoportban (VBAC támogató csoport) elképedve láttam, hogy százával vannak így a nők, akik császárral szültek és úgy érzik, nem jogos. Sajnos igazuk is van. Mióta olvasok, beszélgetek, tapasztalatok, lassan 4 éve, elképesztő dolgokra jöttem rá. Elenyészően kevés orvosban bízok meg, és megdöbbent, amikor mások még képesek vakon bízni.
2015. máj. 24. 20:09
 6/25 anonim ***** válasza:
87%

akik annyira vedik az orvosokat ,csak mondom hogy ok is emberek ,hozhatnak rossz dontest ,lehet szar napjuk es van ,hogy sietnek...

attol fuggetlenul en is nyilvan ra fogok hallgatni mert igy is tobbet tud mint egy laikus.de attol meg siman el tudom kepzelni ,hogy sokszor indokolatlan a csaszar.

2015. máj. 24. 20:21
 7/25 anonim ***** válasza:
53%
Persze, éppúgy igaz, hogy 12 órán belül (felvételtől számítva) babát kell produkálni, ezért jönnek a szokásos kórházi beavatkozások, amikor valami elhúzódik, gyorsítanak rajta, aztán a hirtelen, túl sok oxynak köszönhetően leesik a szívhang, aztán nahááát, akkor műtő. Ahogy igaz az is, hogy ha nincs meg a papíron előírt tágulás, akkor nem várnak (pedig köztudott, hogy a tágulás nem lineáris dolog, de hát erre is lehet fogni), ahogy számtalan más dologra is, ami összefügg a zavartalanság hiányából, beavatkozásokból, fekvő helyzetből, fekvő kitolásból, vásár-és ünnepnapokból, hétvégi ügyeletekből és műszakvégekből, és számtalan ilyenből adódó problémákkal, amire ráfogva 30 percen belül már a kávéját ihatja a szobájában.
2015. máj. 24. 20:26
 8/25 A kérdező kommentje:
Nevetsegesnek tartom en is, hogy az elmult egy evben 8 ismerosombol 7 szult csaszarral.
2015. máj. 24. 20:39
 9/25 anonim ***** válasza:
64%

Legyünk objektívek: [link]

Kiskunfélegyházán tényleg 10ből 7nő nem képes világra hozni a gyermekét orvosi műtéti beavatkozás nélkül? Ugyanmár! Hol van ez a 70%-os arány, vagy az országos 35%-os arány a WHO által ajánlott 10%-hoz képest? Tényleg kihalna az emberiség orvosok nélkül, vagy csak annyira elkényelmesedtek, hogy már egyáltalán nem partner a nő, csak egy rakat hús, akit meg kell szüleszteni és gyorsabb és kényelmesebb nekik így, mint kivárni a 20-24-36 órát, ne adja Isten támogatni érzelmileg, fizikailag, ahelyett, hogy 3 óra vajúdás után, bele-belenyúlkálva, majd utána valamire rá fogva 30 perc alatt megműteni és annyi. A borítékban így is, úgy is ugyanannyi lesz, arról nem beszélve, hogy "életet mentett", és egy hős.

2015. máj. 24. 20:44
 10/25 anonim ***** válasza:
69%
És akkor ez még csak a császár aránya, a hüvelyi szülések minőségéről nem is beszélve! Szerintem érdemes első kézből meghallgatni az anyák véleményét arról, mi is történt velük: https://www.youtube.com/channel/UCGNK5RMa6AaZWSsg-Pe2RIQ
2015. máj. 24. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!