Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem tudom hogy jó helyre irok...

Nem tudom hogy jó helyre irok e. az a kérdésem hogy szerintetek mitöl lehet az hogy 6 hónapja császároztak de még érzek mozgolódást a hasamban, mitől?

Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Fantom mozgás. Én 3 éve szültem, mai napig van olyan, hogy meg mernék esküdni rugdosnak belülről. Pedig tudom, hogy nem vagyok terhes. Idővel elmúlik. Legalábbis az orvos azt mondta. :)
2015. febr. 4. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
azta, jó tudni, hogy mással is van ilyen :D
2015. febr. 4. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Fantom :) Nekem is van:)
2015. febr. 4. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:
8 honapja szultem es nekem is van.
2015. febr. 4. 20:59
 5/8 A kérdező kommentje:
De jó :) megnyugodtam,azt hittem csak én érzek ilyet,nem.vagyok egyedül!akkor ezekszerint van ilyen.nem semmi
2015. febr. 4. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ez van!:D A doki hülyének is nézett amikor mondtam neki, hogy úgy érzem mozog bent valami, biztosított róla, hogy nincs kistesó.:) De örülök, hogy nem vagyok egyedül, megnyugodtam.:)
2015. febr. 4. 21:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Huuu most megnyugodtam, hogy nem vagyok őrült. Egy éve császároztak :-)
2015. febr. 4. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
17 hónapja szültem és én is szoktam érezni. Azt gondoltam, hogy bélmozgás vagy ilyesmi...
2015. febr. 5. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!