Császároztak? Miért?
Figyelt kérdés
kedves anyukák, a császárotok okára lennék kiváncsi :)2014. nov. 14. 19:51
1/22 anonim válasza:
Rosszul tartotta a fejét a babuci.
2/22 A kérdező kommentje:
Jujha...arctartás? Képzeld nekem is igy született a babám, nem vették észre, majdnem kitörött a fiam nyaka :(
Köszi a választ
2014. nov. 14. 19:54
3/22 anonim válasza:
Nem tágult a medencém,nem erősödtek és sűrűsödtek a fájások és eltűnt a méhnyak. Azonnali császár volt de előtte 6 órát vajúdtam,burok repesztés stb.
4/22 anonim válasza:
Nem indult meg magától a szülés és már rossz volt a szívhangja ezért sürgősségi császár volt a 41-dik héten.A második császárom automatikusan az volt.
5/22 anonim válasza:
35.héttől meszes méhlepény, naponta nst, uh, kihúztuk a 38hét+4 napig, császár.
Azt mondta a szülésznő, ilyen "gáz" méhlepényt ritkán látott....
6/22 anonim válasza:
Burkot repesztettek a 40+5. héten. Az oxi ellenére sem tágultam semmit. Leesett a szívhangja és toltak a műtőbe. A köldökzsinór rá volt tekeredve a nyakára.
7/22 anonim válasza:
41héten indult be a szülésem.hogy gyorsitsanak a dolgon oxitocint kapta. Ahogy bekerült a szervezetembe megállt a baba szíve.azt sem tudták megváni hogy hasson az érzéstelenitő,igy fél uton altatak mikor mondtam h érzem a vágást, az orvos meg azt hogy nem tud várni. Másra nem emlékszem. A kisfiam szerencsére jól van.mára már két és fél éves.
8/22 anonim válasza:
fájásgyengeség, téraránytalanság, 37-es fejkörfogattal született a kisfiam. Második császárom farfekvés miatt volt.
9/22 anonim válasza:
8 óra vajúdás után leesett a szívhangja. Azt gyanították, a nyakán van a köldökzsinór, és vittek a műtőbe. Szerencsére egészségesen született, már 20 hónapos.
10/22 anonim válasza:
Nyakára tekeredett a köldökzsinór és emiatt nem tudott befordulni. A 23. héttől keresztbe feküdt egészen végig. Végül a 39. héten volt program császár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!