Császároztak? Miért?
Első baba: sima szülésnek indult, elfolyt a magzatvíz, de nem jöttek a fájások, és nem tágultam oxytocin ellenére sem. Mivel a babám belekakilt a magzatvízbe, 12 órával azután hogy bementem a kórházba, megcsászároztak.
Második baba: Végig magas vérnyomással kezeltek, a végére kezdett nagyon "elszállni", indítani kellett a kiírt dátum előtt egy nappal, de rossz volt a baba szívhangja is, így az orvos a császár mellet döntött.
Harmadik baba: Mivel az első kettő császár volt, már az elején mondták, hogy a harmadik is császár lesz, és itt is magas vérnyomással küzdöttem. A hegvastagságom sem volt túl jó, a kiírt dátum előtt egy héttel megcsászároztak.
1es igen a lényeg hogy megvagyunk :) Bár hónapokig bevolt vérezve szegény feje, szeme, mellkasa... :/
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még :)
Relatív téraránytalanság. Rengeteg(nek tűnő) tolófájás után sem moccant meg. Érzéstelenítést az anesztes nem vállalta, azt hittem sosem lesz vége. Altatásban csinálták.
Mára már megszépültek az emlékek, 6,5 hós a drágám.
Az első babám rosszul tartotta a fejét, homloktartással . 18 órát vajúdtam, teljesen természetesen, semmi beavatkozásra nem volt szükség, ám a kitolás nem sikerült emiatt.
A második pedig az én kérésemre lett császárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!