Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császároztak? Miért?

Császároztak? Miért?

Figyelt kérdés
kedves anyukák, a császárotok okára lennék kiváncsi :)
2014. nov. 14. 19:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Nekem 12 óra után vették észre, indított szülésem volt, reggel indították, és csak az éjszakás ügyeletesnek tűnt fel h azért állt meg a tágulás mert nem jól volt a feje. Még jó h nem történt semmi sem velünk sem veletek!
2014. nov. 14. 20:53
 12/22 anonim ***** válasza:
41+3 naposan inditottak, oxi, burokrepesztes, ki is tagultam de nem fert at a feje (magzati tér aránytalanság)
2014. nov. 14. 21:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem tágultam egy mm-t se, oxitocin hatására leesett a baba szívverése.
2014. nov. 14. 21:16
 14/22 anonim ***** válasza:
Farfekvéses volt a babám végig a terhesség alatt. Ennek ellenére nem programozott császár volt, hanem sürgősségi, mert a 38. héten elfolyt a magzatvizem...
2014. nov. 14. 21:27
 15/22 anonim ***** válasza:
A 40. héten harántfekvésbe fordult, és megindult a szülés. Leesett a szívhangja, így sürgősségi császár lett. Így is nehezen tudták kivenni. Szerencsére ma már egy rosszcsont másfél éves.
2014. nov. 14. 21:29
 16/22 anonim ***** válasza:

Első baba: sima szülésnek indult, elfolyt a magzatvíz, de nem jöttek a fájások, és nem tágultam oxytocin ellenére sem. Mivel a babám belekakilt a magzatvízbe, 12 órával azután hogy bementem a kórházba, megcsászároztak.

Második baba: Végig magas vérnyomással kezeltek, a végére kezdett nagyon "elszállni", indítani kellett a kiírt dátum előtt egy nappal, de rossz volt a baba szívhangja is, így az orvos a császár mellet döntött.

Harmadik baba: Mivel az első kettő császár volt, már az elején mondták, hogy a harmadik is császár lesz, és itt is magas vérnyomással küzdöttem. A hegvastagságom sem volt túl jó, a kiírt dátum előtt egy héttel megcsászároztak.

2014. nov. 14. 21:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Farfekvés miatt. Természetes szülésre készültünk, mert második baba volt és elvileg meg tudtam volna őt is szülni. Végül nem tudott beilleszkedni a kisfiam popója, nem tágultam tovább 2 ujjnyinál, s az orvosom mondta, hogy akkor megyünk a műtőbe.
2014. nov. 14. 21:52
 18/22 A kérdező kommentje:

1es igen a lényeg hogy megvagyunk :) Bár hónapokig bevolt vérezve szegény feje, szeme, mellkasa... :/

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még :)

2014. nov. 14. 21:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Relatív téraránytalanság. Rengeteg(nek tűnő) tolófájás után sem moccant meg. Érzéstelenítést az anesztes nem vállalta, azt hittem sosem lesz vége. Altatásban csinálták.

Mára már megszépültek az emlékek, 6,5 hós a drágám.

2014. nov. 14. 22:37
 20/22 anonim ***** válasza:

Az első babám rosszul tartotta a fejét, homloktartással . 18 órát vajúdtam, teljesen természetesen, semmi beavatkozásra nem volt szükség, ám a kitolás nem sikerült emiatt.

A második pedig az én kérésemre lett császárral.

2014. nov. 14. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!