Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan, aki ugy erzi, hogy...

Van olyan, aki ugy erzi, hogy nem jogosan csaszaroztak meg?

Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 19:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
30%
Nem tartozom magyarázattal arról, hogy miért jutottam erre a következtetésre. Tudom, pontosan, hogy mi történt (nem vagyok laikus sem, de ez is részletkérdés, mert akár lehetnék az is). Indokolatlan volt, és szövődménnyel is járt. És nem csak én jártam már így, nagyon-nagyon sokan.
2015. máj. 25. 09:12
 22/25 anonim ***** válasza:
84%

Ez a "mehessen az orvos kávézni" hozzáállás elég nagy baromság, ha kicsit belegondoltok. Ha a doki hagy titeket vajúdni 48 órán át (ahogy mondjuk a sokat szidott angolszász orvosok megteszik), akkor a világon semmi dolga nincs. Kétóránként rád néz, hogy mennyire vagy tágulva, hallgatja a kávéja mellől, hogy ordítasz és ennyi. Szülhetsz természetesen, mert neked ez az etalon. Ehhez képest ha belátja, hogy X óra vajúdás után már képtelen lennél kipréselni a gyereket, illetve látja, hogy pl. a gyerek X idő után sem fordult be, valószínűleg nem is fog, elvisz császározni, akkor neki dolgoznia kell. Többet is, mintha odamegy öt percre a kitoláshoz, meg gyorsan összevarr.

Másrészt igaza van annak, aki fentebb írta, hogy az ilyen véresszájú nők miatt van ennyi császár, akik egy rosszul sikerült hüvelyi szülés után műhiba pert akasztanak az orvos nyakába, hogy miért nem császározott.

Megvan a lehetősége mindenkinek orvost választani: tegye meg, fizessen érte, bízzon benne. És aztán ha körömszakadtáig ragaszkodik a hüvelyi szüléshez, akkor viselje a következményeit adott esetben.

2015. máj. 25. 10:20
 23/25 anonim ***** válasza:
78%

Nem tartozol magyarázattal, de így meg csak egy vagy a sok közül, aki mindent jobban tud az orvosnál. Ha annyira elrontott valamit, kérj kártérítést. Továbbra sem értem, hogy emiatt miért lenne hirtelen minden orvos hanyag és hozzá nem értő.

Igaza van az utolsónak. Hagy az orvos vajúdni, közben kávézgathat, vagy nekifog egy hasi műtétnel. Vajon melyikkel van több dolga?

2015. máj. 25. 14:41
 24/25 anonim ***** válasza:
23%

A műtét 30 perc. A várakozás lehet akár 2 nap is. És ha jól támogat, marad erő a végére. Szerinted melyikkel van több dolga? Mikor ér haza vacsira, és melyikért perelik kevesebbet?

A dokim nem tudom perelni, szart rám, ott sem volt. PEdig fogadott volt. Üzengetett, míg mások azt tettek velem, amit akartak. Mert hogy ő azt mondta.

2015. máj. 25. 14:50
 25/25 anonim ***** válasza:
67%

"A műtét 30 perc. A várakozás lehet akár 2 nap is. És ha jól támogat, marad erő a végére. Szerinted melyikkel van több dolga? Mikor ér haza vacsira, és melyikért perelik kevesebbet?"

A munkaideje lejár, aztán majd szülsz a következőnél, jön a következő ügyeletes doki.

Jah, hogy fogadott orvos? Akkor nem tán az a helyzet, hogy rosszul választottál orvost? Akkor ki is a hibás? Az orvos? Nem. Te. Olyat kell választani, akiben megbízol. Pont erről szól az orvosok zsebének pénzzel tömködése, ez az, amit kapnod kell, ha fogadott orvosod van. Ha ezt nem kapod meg, és mégis fizetsz, hülye vagy.

2015. máj. 25. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!