Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan borult ki?!

Figyelt kérdés
Sziasztok,a parom 3 napja nem all velem szoba mert poenbol mondtam neki,h meg mindig nagy a hasa szules utan es remelem egyszer elmulik.De csak poen volt,azota nem szol hozzam ,ma kozeledtem fele,h beszeljuk meg ,es sirasba tort ki,h o egyedul csinalja napi szinten a babaval valo dolgokat 5 honapja es en szemet vagyok,h meg ezzel is basztatom.De hat csak poen volt,amugy mindig dicserem ,h szep es kivanom is minden nap.Ezen tenyleg fenn kell akadni ennyire?!
2018. nov. 4. 10:32
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
79%
28 az ellen is lehet tenni ha valaki ügyetlen az ágyban. Tuti pasi vagy, fogalamad sincs milyen egy babát 24 órába egy szülésböl felépülve ellátni. Lehet ellene tenni, de mivel kérdező lókakit sem segît. Jah, hogy azt fogadjuk el, hogy brühühühü ő sokat dolgozik, de hogy a párja a belét kihúzza a gyerekkel, háztartással, meg 3 óránként kel etetni a gyereket, neki még legyen ideje tornázgatni...
2018. nov. 4. 13:01
 32/45 anonim ***** válasza:
68%
Üljetek le, beszéljétek meg. Kérj bocsánatot, és kérd meg rá, hogy ezután mondja el, ha valami zavarja, bántja. Tényleg elég rossz vicc volt, de ha eddig nem szólt, honnan tudhattad volna? Tanulság, hogy nem kell eltűrni senkinek semmit, hanem ki kell mondani, ha valami baj van. Rád is vonatkozik. Ha nem tetszik a husi rajta, el kell mondani, és segíteni neki, hogy jobban érezze magát, le tudjon fogyni. A reakcióból ítélve őt is bántja. De a gúnyolódással nem érsz el semmi jót, csak annyit, hogy teljesen kiábrándul belőled.
2018. nov. 4. 13:11
 33/45 anonim ***** válasza:
89%
Az a baj ezzel, hogy soha nem fogja elfelejteni. Ez örök tüske lesz, bármit is csinálsz ezután.
2018. nov. 4. 13:21
 34/45 anonim ***** válasza:
85%

28 ez igazán szép gondolat. Teherbeesés előtt igaz is lehet, ha valaki amúgy egészséges.

Aztán jön a terhesség, meg a hormonok, amire nincs befolyása senkinek. Valakin nem változtat, más meg 20 kilót is hízik anélkül, hogy zabálna. Aztán jön a szoptatás újabb adag női hormonbombával. Amire lehet, hogy az én testem nem is reagál és simán leszaladnak a terhesség alatt feljött kilók, míg Gizikének még több súlyfeleslege lesz a hormonoktól.

Aztán eljön a szoptatás vége, mikor végre anyuka is elkezdhet tenni valamit az alakjáért, ha jut rá ideje, ha van egy segítő férje, aki átveszi a gyereket és a háztartást arra a heti 2-3, kb másfél órás alkalomra. Tételezzük fel, hogy anyuka szerencsés, és sem a terhesség, sem a szoptatás nem okozott maradandó hormon problémát, és egy kis testedzéssel, megfelelő táplálkozással szépen eléri a kívánt eredményt. De a terhességi striák nem múlnak el, a kötény has nem múlik el, a laposra szívott tejes zacskó mellek nem múlnak el... Vagyis a kérdezőnek és a hasonló embereknek később is lesz min "poénkodni".

Ezzel nem akarok mentegetni minden nőt, aki szült és túlsúlyos. Mert jól tudjuk, hogy kevesebb a hormonproblémás, mint a lusta. De azért bizony a férfiaknak is nagy szerepe van ebben, hogy anyukának legyen ideje önmagára. Mert sokan nem lusták, csak épp túlságosan egyedül vannak a gyerek körüli teendőkre, így nem jut energiájra rendbetenni saját magát, még ha igénye lenne is rá. De 5 hónap elteltével még igazán nem szép dolog egy nőt a testével piszkálni.

33 hetes kismama vagyok, de nagyon sokszor sírtam már el magam a páromnak, hogy látom, hogy mennyire negatívan változik a testem, pedig én alig híztam idáig. De pl striás lett a hasam (pedig lényegesen kisebb hasam van, mint másoknak ilyenkor), és nagyot nőtt a mellem, aminek következtében látom, hogy már most van egy lógása. És még hol a vége a terhességnek, és vajon mit tesz majd a testemmel a szoptatás? Szerencsére az én párom erre megfelelően reagál és mindig megnyugtat, hogy ez ezzel jár, és semmi kivetni valót nem talál a testemen továbbra sem. Nem mondom, hogy napokra bevágnám a durcát egy rosszmájú megjegyzéstől, nem az én stílusom. De hogy nem tenné zsebre, amit tőlem kapna érte, az tuti. Viszont szerencsére ő elfogadja, hogy ezt a terhet nekem kell cipelni és míg ő vígan csak várja a baba érkezését, addig minden nehézség az enyém. Hogy én nem tudok aludni kényelmesen, hogy nem tudok enni, mert olyan pici már a gyomrom, hogy óránként pisilek, hogy az emésztésem kb megszűnt létezni, amitől a közérzetem rossz, hogy elkezdtem vizesedni, aminek hatására lassan a cipőm sem jön rám.. (ez csak így most néhány dolog ami eszembe jutott). És csak azért voltam ilyen hosszú, hogy a kérdező rájöjjön végre, gyereket várni, szülni, aztán 0-24-ben ellátni, azért nem olyan egyszerű mint venni egy pár zoknit.

2018. nov. 4. 13:27
 35/45 anonim ***** válasza:
77%
Ott hagytad 37 hetesen?? Hát ne csodálkozz hogy haragszik. Pontosan tudtad hogy akkor már bármikor megszülhet, és egyébkènt is nehéz a terhessèg vége, fizikailag-lelkileg nagy szüksége lett volna rád. Fogalmad sincs milyen nehéz egy szülést egyedül végigcsinàlni. Az meg hogy estig dolgozol mikor segíts.. Neki nincs munkaideje, 24 óra egy nap. Nonstop. Az hogy a vicces beszólásodon megsértődött csak utolsó csepp volt. Próbàld meg megérteni és komolyan venni a problémáit. Amúgy meg ha ilyen fontos a munkát, akkor hívj neki takarítónőt, vagy amit elfogad, akár bébiszittert. Bár ha nekem a férjem azzal jött hogy szerez segítséget és mindig lehurrogtam hogy nem segítség kell, hanem egy férj és apa.
2018. nov. 4. 14:33
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Apának nem vagy nevezhető, de férjének sem, te tapló.
2018. nov. 4. 14:45
 37/45 anonim ***** válasza:
8%

28. vagyok

Egyébként 2 gyerekes anya és egy szuper párral, igen "szerencsés" voltam, mert terhességi cukrom volt mindkét alkalommal, úgyhogy hízás helyett még fogytam is a diétának köszönhetően. De ez lényegtelen, semmi baj nincs a hízással. Én csak arra reagáltam, hogy sokan a nemi szerve méreteivel jöttek, mert nem ugyanaz a kettő. És nem a férjet védem, csak az sem normális, hogy ahelyett, hogy valaki kinyitná a száját, napokig duzzog és régi sérelmekkel jön. Ez nem egy normálisan működő kapcsolat.

2018. nov. 4. 14:47
 38/45 anonim ***** válasza:
86%

Én a helyedben bemennék hozzá és megmondanám neki, hogy neki van a legszebb teste a világon, majd leadja a felesleget, amiben úgy fogsz segíteni, hogy átveszed a gyereket másfél órára és ő addig elmegy edzeni. Ennyi.

Nekem felvágták a nyelvem rendesen, szóval tőlem nem sértődést kaptál volna, hanem valami hasonlóan bántó dolgot, amit nem teszel zsebre. Átadtam volna a gyereket és szépen elmentem volna tornázni. Vagy meginni a barátnőimmel valamit.

2018. nov. 4. 16:40
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

Az ő szülése úgy alakult, hogy ...?

Az ő teste a szülése után...

Bent alszik a gyerekkel...

Már megbocsáss, de mi ez a fogalmazás? Azon túl, hogy papíron létezel, mit teszel ezért a kapcsolatért?

Nem az ő szülése, hanem a TE GYEREKED születése

Nem az ő lakása, amiben rendet tart, hanem a közös otthonotok

Nem a vizsgálatokra nem mentél el, hanem háromnegyed év alatt nem néztél rá egyszer sem a gyerekedre!

És még te nem érted... Hát nem mondom, én már pakoltam volna. Tudom, tudom, legalább a humorod jó, mi?

2018. nov. 4. 16:46
 40/45 A kérdező kommentje:
Oke oke,belattam.Haza jottem,megbeszeltuk a dolgokat.En sokaszor fel ajanlottam mar ,h menjen a baratnoivel,de egyszer ment el csak,es azt is megkaptam,h addig en semmit nem csinalok ugyese,mert o el latja rendesen a gyereket is,meg a haztartast is.De most ha annak sem orul,h itthon maradtam arra a par orara hadd menjen,inkabb kell a beszolas ,h csak ultem a gyerekkel,es mindent neki kellett negcsinalni mikor hazajott.
2018. nov. 4. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!