Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok mindent egy másikért? (Bővebben lent)
Nem...
Próbáld meg helyrehozni a kapcsolatod...ha végleg tönkrement akkor meg a másik nincs értelme húzni egymást...
Ez kortól függ!
25 éves koromig megpróbálnám megbeszélni, de nagy erőt nem fektetnék a dologba. 25 éves korom felett már nem nagyon akarok ugrálni. Nem 40 évesen szeretnék gyereket és nem is fél év együtt élés után.
(ez a 25 év nem pontos szám, csak egyenlőre úgy gondolom, hogy akkor már ideje lenne egy nagyon komoly kapcsolatnak)
20/f
az ujat nem teljesen ismered, gondolom
nézd meg, hogy helyrehozható a dolog..
mellesleg az uj az csak uj, nem biztos, hogy jobb
ezt ne felejtsd el!!!
25 l
2,5évig jártam egy pasival 1,5évig minden rendben ment az utolsó évben meg legtöbbet a féltékenység játszott szerepet.Még mái napig se tudom hogy kire volt féltékeny .nem adtam rá okot mivel együtt nem mentünk sehova mert féltékeny volt a barátaira hogy elvesznek tőle.és inkább elment nélkülem nekem meg nem szólt és vártam mint egy hülye hogy jöjjön hozzám.ezt türtem szeptemberig azután én is elkeztem járkálni a régi barátokhoz(oda se engedte hogy elmennyek)és ott megismertem egy fiut aki megtetszet és már9honapja együtt vagyunk.minnél jobban féltett annál könnyebben elveszitett.szoval a kapcsolattol függ,ha ilyen tipusu a fickó akkor rögtön hagyd el mert igérgeti h megváltozik.igen ám 1héti betartsa utánna folytassa
18/L
szerintem egy régi helyrehozható kapcsolatot ne add fel egy újjért semim értelme meg kitudja milyen az az új :S
de ha végképpen nem megy akk sztem szakits a régivel..
az újjat pedig ismered meg mielött belekezdenél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!