Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátom! örökké vele akarok élni. Viszont olyan hirtelen jött a kapcsolatunk hogy akkor még egy másik pasival jártam akihez vonzódtam de nem szerettem, és csak ugy othagytam hirtelen ezért a másikért. Hülye vagyok?
Te tudod kit szeretsz jobban a volt pasit vagy a jelenlegit?
Egy utolsó találkozás a kapcsolat lezárásához, nem hamarabb kellett volna? Csináld amit a szíved diktál de úgy hogy senki se sérüljön benne!
Ez tényleg hülyeség lenne kislány és ne tedd. Találkozz vele, de ne csókold meg, mert őt nem szereted, ez megcsalás, legalábbis én ennek venném, és nem jó egy ilyennel tönkretenni a most jól működő kapcsolatodat.
Beszélgess az exszel, majd rájössz, hogy mennyit változott, mennyire nem is az, aki neked még bejött annak idején, de ne csókold meg.
Minden nő _____.
Egészítse ki a mondatot tetszése szerint egy kézenfekvő értelmes szóval. (2 pont)
Ne haragudj, de nem tudom, miért vettél ilyesmit a fejedbe. Ha valakit szeretünk és vele akarjuk leélni az életünket, nem akarunk csókolózni egy másikkal.
Te azt a másik kapcsolatot még egyáltalán nem zártad le magadban, és egy csókkal nem is fogod lezárni, bármennyire is ezt képzeled most.
Maximum újra kezded. Ha nem is kezded újra, akkor is azt kockáztatod, hogy kiderül a kis afférod (mondjuk a megcsókolt volt barát elmondja a jelenleginek) és akkor az állítólagos nagy szerelmedet is elveszítheted egy életre.
Ha neked után ez megéri, vagy ha annyira vágysz erre a csókra, nem annyira vagy te szerelmes a jelenlegi párodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!