Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok e elveiteket egy kapcsolatért?
- az a helyzet , hogy en nem nagyon kedvelem a bulika, kocsmakat , s foleg nem ottalvóa többnapos bulikat
- majnem sikerült összejönnöm egy csajjal aki szinte minde téren meg meglel az elvarásaimnak ugymond egy álom .... valt volna valora , ami nem tetszett benne az csak az hogy nem szüz és tul bulizos ) ... az ,hogy nem szüz az abban igaza volt itt mindekinek mikor regebben kérdeztem ilyent mer akkor is akarom ha nagyon tetszik a masik dolgot illetoen mar nem tudok igy donteni
- ti akik szinten nem erzitek jol magatoka sok huje iszakos cigizo fuvezo ember kozt elmennetek e ilyen hazi bulikba , csak hogy megszerezzetek az álmonöt ?
"ami nem tetszett benne az csak az hogy nem szüz"
Ez miért elvárás? Már hogy szűz legyen?
Egyébként én nem kezdenék drogossal, ez számomra alap.
Nézd..szerintem semmi baj Veled...de ne menj bele olyan dologba,helyzetbe ahol nem éreznéd jól magad..még az állítólagos álomnőért sem..
Mert az álom gyorsan rémálommá válik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!