Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha járok egy fiúval, akivel nem vagyok boldog, de odavagyok egy másikért?
Ha 1 éve harcol érted és odáig vagy érte, akkor minek jöttél össze ezzel a másik sráccal?
Azt kell, hogy mondjam 28 évesen kezdem nem érteni a női logikát :S
azt a kis részletet kihagytam,hogy csak mostanság kezdett nekem tetszeni.. :S
de a mostani fiút meg ha kidobnám,nagyon nagy lelkiismeret furdalásom lenne,és teljesen magamba fordulnék.már most iszonyúan érzem magam
Előző vagyok.
A kérdésem továbbra is áll. Minek jöttél össze ezzel a sráccal? Ha ezt meg tudod válaszolni kiderül, hogy érdemes e együtt maradnod vele. De ahogy elnézem ez csak rosszabb lesz idővel. Szerintem szakíts még itt az elején. Majd a másiknál vigasztalódj. nem lesz lelkiismeret furdalásod sem.
esetleg valami javaslat hogy közöljem- vele finoman?
bocs hogy ennyire gyökér kérdéseket teszek fel xD
AZt nem kell feltétlenül közölni vele, hogy más jön be. :)
Inkább mond meg kerek perec, hogy te másra számítottál és ne haragudjon rád, de úgy gondolod, hogy mégse működne közöttetek ez a dolog. Még mielőtt kialakulna, valami komolyabb álljatok meg.
Én legalább is kb. ezt, így el is tudnám fogadni, főleg ilyen rövid idő után. Persze, azért készülj válasszal a "Miért, mire számítottál?" kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!