Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen odavagyok a hosszú hajú, szakállas, gitáros fiúkért. (Civil, nem ismert! ) Miért kergetek ilyen ideált?
leírom, hogy kb. mit írtál "oda":
egyszerűen még mindig 14 éves vagyok és ezért blablablabla
miért vagyok még mindig 14 éves szinten?
Magyarázat:
Kapcsolatkialakításban kicsit óvodás vagyok, bár tudom, hogy blablablablablablablablablablabla
26 évesen ez olyan ciki
Tökéletesen leírtál engem. :)
Erre amúgy nincs válasz. Lehet, hogy a múltban ilyen férfiakért rajongtál. Vagy általad kedvelt személyre emlékeztet ez a külső. De hát jól is van ez. Örülök, hogy "elismered" a hosszú hajú, szakállas, gitáros fiúkat :)
Akárhogy is ez a te külső ideálod, a végén mindig a belső tulajdonságok döntenek.
Akkor én is kiestem a pixisből, sosem volt szakállam (ritka az arcszőrzetem /9sorban 6szál edition/), a hajamat meg már régen levágattam.. :)
Amúgy nem tudok neked válaszolni, mindenkinek más a bibije..
:)
30F
Hehhe. Ez nem kóros szerintem. Nekem is a hosszú hajú srácokon akad meg először a tekintetem. de persze a rövid haj sem kizáró tényező, ha helyes, kedves férfi társul hozzá ;) A jelenlegi párom gyönyörű hosszú hajjal "felszerelve, bár szakálla nincs, de sűrű fekete borostája mindig... és gityózni is szokott *.* De nem eladó XD
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!