Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok a terveiteket egy szerelem miatt?
Nekem konkrét tervem van egyetemről, aztán sewardessi munkáról.Most még 16 vagyok de elkötelezett és ezért sokat megteszek.
Viszont a kapcsolatom is szinte mondhatni tökéletes, ha a szüleim nem tiltanák-mert hogy akkor nem tanulok meg blablabla- akkor tényleg tökéletes lenne.Semmit nem akarunk elsietni, ő 20 én 16, de mind a ketten szűzek vagyunk még.
Mindezek ellenére úgy érzem, hogy ő megértene és támogatna a terveimben.És én biztos vagyok benne, hogy ha egy pár igazán szereti egymást, akkor nem kell hogy bárki bármit feladjon miatta.Főleg ebben a korban nem!
Abban biztos vagyok, hogy szerelmem lesz még, de ha kapnék egy ajánlatot a közeljövőre nézve akkor lehet, hogy az lesz életem utolsó és egyetlen ajánlata. Ilyen esetben a karriert választanám, ha nem kapnék elég támogatást. Viszont biztos vagyok benne, hogy a majdani barátom mindenben támogatni fog engem, ahogy én is őt és nem hagy "cserben" ilyen téren.
16/L
Nem, maximum módosítanék rajtuk valahogy. De már csak ha komoly a kapcsolat és tényleg együtt tervezzük az életet. Egy-két lehetséges munkahelyről lemondtunk már a párommal, mert nem kenyérkérdés volt, és inkább szűkösen, de együtt, mint jobb anyagi helyzetben, de csak heti egy találkozással. De nálunk más a helyzet, már férj és feleség vagyunk.
Szerintem menj inkább suliba! Később bánni fogod, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!