Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem ehhez a kapcsolathoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem ehhez a kapcsolathoz én anyagilag kevés vagyok?

Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt. kb. 1 éve együtt is élünk a párom lakásában. Neki saját vállalkozása van, ami elég jól is megy neki. Így anyagilag is nagyon jól áll. Én egy építőipari cégnél dolgozom. Nem keresek, olyan hűde jól. Ő a munkájából kifolyólag sokat utazik, külföldre illetve belföldön is. Megengedhet magának luxus márkák ruháit, óráit, táskáit, cipőket. Nyáron közösen megyünk nyaralni általában tengerparti nyaralás. télen síelni. Eljárunk sokszor étterembe, moziba stb. Az a helyzet, hogy sokszor ő fizet. Ami elég kellemetlen nekem. Az én fizetésemből ilyenekre nem telik, én fizetem a saját lakásom hitelét, van egy használt autóm. Ennyit tudok 30 évesen felmutatni. Neki, egy nagyon jó környéken van egy gyönyörű, fiatalos elegáns lakása, egy saját autó, hitele nincs. Félreértés ne essen, nagyon szeretem a páromat, de úgy érzem én nem ebbe a kapcsolatba való vagyok. Én nem tudom azt megadni neki amire szüksége van és amire vágyik.
2018. szept. 18. 12:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azért sírnak a férfiak hogy a nők csak a pénzre mennek meg mindig felfelé választanak stb. Erre itt ez a nő aki sikeres, gazdag és mégis veled van, nyilván azért mert szeret. Neked meg ez se jó. Csináljunk problémát oda ahol nincs, ugye?
2018. szept. 18. 14:40
 22/28 anonim ***** válasza:
45%
Mi a kérdés? Ha zavar, hogy nincs pénzed, tegyél ellene. Persze sírni mindig egyszerűbb
2018. szept. 18. 14:42
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Amikor anno összejöttünk a (most már) férjemmel, ő tanulmányok mellett végzett mindenféle fizikai melókat, nekem pedig már sínen volt a karrierem és az ötszörösét kerestem a fizetésének. Soha, ismétlem, soha nem éreztem rosszul magam azért, mert én fizettem a drágább programokat, az utazásokat és én járultam hozzá nagyobb részben (anyagilag) a közös életünkhöz. A pénz csak egy eszköz, annak is kéne kezelni szerintem. Ő sem feszengett emiatt, nem jött a hülye középkori felfogással, hogy a férfinak KELL többet keresnie, nem voltak idióta komplexusai és én ezt mindig is imádtam benne, számomra EZ az igazi férfi, nem pedig az, aki képes feszengeni ilyen baromságokon. Nem használt ki, nem húzott le, ő is beleadott a közös élményeinkbe a lehetőségeihez mérten, de egy olyan élethelyzetben volt akkor éppen, hogy ez nem volt sok, és? Érzelmileg megadott mindent, ráadásul könyörgöm, tanult, fejlesztette magát, tehát nem csak ült a langyos szarban és várta a csodát - te is tanulsz, te is ambíciózus vagy, szóval nincs miért szégyellned magad. Bízz a barátnődben és dolgozd fel valahogy ezt a kisebbségi komplexust, mert ez sokkal hamarabb tönkreteszi a kapcsolatotokat, mint az anyagi különbség. Nem kell neki megadnod (anyagilag semmit), amit akar, megteremti ő saját magának, ami nagyon helyes, így kéne mindenhol lennie. Nem azért van veled, mert anyaglilag szüksége van rád, hanme azért, mert szeret és érzelmileg megadsz neki mindent, amire szüksége van, ami a legfontosabb. Ne kattogj feleslegesen, szeresd, támogasd, örülj a sikereinek és közben fejlődj, tanulj, lépj előre te is. Sok boldogságot.
2018. szept. 18. 14:49
 24/28 anonim ***** válasza:
83%

Dobd ki a csajt és keress egy putrist, aki még autót is csak szökőévente lát.

Problem solved.

2018. szept. 18. 15:02
 25/28 anonim ***** válasza:
15%
Miért nem költöztök össze?
2018. szept. 18. 16:19
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Nőként 4x-esét keresem a páromnál mert betegség miatt leszázalékolták. Sose éreztettem vele, és nem is érezte rosszul magát. Meghatódott sokszor ha megleptem, mert hogy neki nincs rá.

Tudod mit tudott nekem adni korlatlanul amit semennyiert se vehetek meg? SZERETETET, SZERELMET. Mert ő volt az egyetlen egész életemben aki önmagamért, feltételek nélkül szeretett. Még a szüleim se szerettek igy!

Na ezt tudod neki adni Te!

2018. szept. 18. 17:48
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
21# egyetértek... Komolyan szánalmas... És nem az, hogy a kérdező kevesebbet keres, hanem mert ilyeneken gondolkozik és tökre teszi a kapcsolatot
2018. szept. 18. 18:21
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

az én barátomnak nincs munkája, nekem van (egyetemisták vagyunk), így én fizetek. nekem valahogy férfiasabb az olyan, aki nem a pénzében méri a férfiasságát.

barátom elfogad mindent, szívesen adok mindent. lehet egyszer én leszek szegényebb.

mindenesetre neked nem kell erőlködnöd, hogy megadd neki amire vágyik, megszerzi magának. foglalkozz csak magaddal inkább.

2018. szept. 18. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!