Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem ehhez a kapcsolathoz én anyagilag kevés vagyok?
Dobd ki a csajt és keress egy putrist, aki még autót is csak szökőévente lát.
Problem solved.
Nőként 4x-esét keresem a páromnál mert betegség miatt leszázalékolták. Sose éreztettem vele, és nem is érezte rosszul magát. Meghatódott sokszor ha megleptem, mert hogy neki nincs rá.
Tudod mit tudott nekem adni korlatlanul amit semennyiert se vehetek meg? SZERETETET, SZERELMET. Mert ő volt az egyetlen egész életemben aki önmagamért, feltételek nélkül szeretett. Még a szüleim se szerettek igy!
Na ezt tudod neki adni Te!
az én barátomnak nincs munkája, nekem van (egyetemisták vagyunk), így én fizetek. nekem valahogy férfiasabb az olyan, aki nem a pénzében méri a férfiasságát.
barátom elfogad mindent, szívesen adok mindent. lehet egyszer én leszek szegényebb.
mindenesetre neked nem kell erőlködnöd, hogy megadd neki amire vágyik, megszerzi magának. foglalkozz csak magaddal inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!