Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltétlen szükséges a szerelem egy kapcsolathoz?
Olyan felnőttek(!) válaszára lennék kíváncsi, akik már túl vannak több kapcsolaton, ezáltal sok tapasztalatuk van.
Párommal lassan negyven évesek leszünk, egy éve vagyunk együtt. A hátunk mögött jó sok csalódás és negatív tapasztalattal. Nagyon szeretjük egymást, de egyikőnk sem érzi azt a mindent elsöprő szerelmet, sőt, talán mondhatom, hogy a párom nem is szerelmes belém, hisz a kapcsolatunk elején bevallotta. Hogy azóta változott-e valami, azt nem tudom, de tény, hogy nagyon sok dologban teljesen másként bánik velem. Sokkal odaadóbb, figyelmesebb, nem túlzás, hogy a tenyerén hord minden tekintetben. Érzelmileg is nagyon sokat kapok tőle, nagyon bújós-szeretgetős. Néha mégis elfog a félelem, hog y ez talán nem elég a hosszútávú tervekhez, amiket szövögetünk. Állítása szerint mindent megkap tőlem, amire vágyik egy kapcsolatban és alaptalan a félelmem.
Bármennyire igyekszem a kedvében járni, úgy érzem, a szerelem érzését nem tudom neki megadni, nem tudom benne fellobbantani és ez folyton frusztrál, emiatt nem tudok annyira hinni kettőnkben, illetve a jövőnkben, mint a párom.
Nagyon harmonikus a kapcsolatunk és imádunk együtt lenni.
Van valaki hasonló helyzetben? Működőképes lehet ez így hosszútávon?
37/N
"Nagyon harmonikus a kapcsolatunk és imádunk együtt lenni."
Mi kell még?
Egy sokat tapasztalt, több csalódáson átesett ember nagyon nehezen lesz szerelmes, mert a csalódások által szerzett sebek, rossz tapasztalatok miatt ez háttérbe szorul. Sokkal inkább figyel az őszinteségre, a kiszámíthatóságra, a kölcsönös tiszteletre.
Egy tini gyakran szerelemnek hívja az egyoldalú rajongást is, miközben a kiszemeltje szinte semmit sem rak bele a kapcsolatba, már az is elég neki ha a közelében lehet a kiszemeltnek. Egy 40+ férfi pontosan tudja mire van szüksége(jó esetben), nem kertel,nem színészkedik, sokkal többet számít a kettesben töltött idő minőségi eltöltése mint egy fellángolás.
Ha a partnered azt mondja, hogy ő mindent megkap tőled és ez így neki jó, akkor arra figyelj, hogy ez állandó legyen és csak mértékkel változtass. Szerintem működőképes lehet, mert nem a pill örömszerzés miatt van veled, hanem a hozzáállásod, személyiséged vonzza.
Ez nagyon beteges volt.
Nekem életemben nem volt ilyen kiegyensúlyozott szexuális életem, mint most. Még a legnagyobb szerelmemmel sem.
A párom csak rám néz és már látható jele van a vonzalomnak, úgyhogy ezzel most elég erősen mellélőttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!