Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joola kérdése:
Az igazi nagy, irodalmi szerelem megéléséhez magasabb intelligencia szükséges?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 16:21
1/6 anonim válasza:
Irodalmi szerelem, amikor a könyvtárban szexelsz?
2/6 anonim válasza:
hát nemtom mit tesz az irodalmi szex:D de az biztos, hogy kell egy bizonyos intelligencia szint, hogy a szerelem amiben vagy az több, mint bármelyik másik szerelem (mert persze a jó szexhez kell szerelem)
3/6 anonim válasza:
A megéléséhez nem. Legfeljebb ahoz h úgy el tudd mondani, vagy le tudd írni, egyáltalán megfogalmazni
4/6 anonim válasza:
én szoktam szerelmes verseket írni, de szerintem ez nem a magas intelligenciám miatt van
5/6 anonim válasza:
Én most épp egy "irodalmi szerelmet" élek meg (konkrétan a világirodalom egyik remekét játsszuk újra :) ), és hát mindketten elég magas IQ-val rendelkezünk... szóval talán még lehet is benne valami, de nem reprezentatív a minta. :)
6/6 A kérdező kommentje:
arra gondolok, hogy szerintetek van-e összefüggés az intelligancia és az igazán mélyen megélt, hosszan tartó szerelem között. irodalmi alatt azt értem, ami a nagy könyvben meg van írva.
2014. jan. 4. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!