Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma már nem vonzó egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már nem vonzó egy férfi számára, ha egy nő okos, művelt?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy azok a férfiak, akik intelligensek, olvasottak és tájékozottak a világ dolgaiban, ők is inkább olyan nőket választanak párnak, akikre az "egyszerű" jelző illik. Mind külsőleg, mind agyban.

Hol vannak már azok az idők, amikor igenis fontos szempont volt, hogy a nőnek legyen némi sütnivalója?

2013. szept. 22. 08:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%

Na elárulom a nagy titkot:

Szerintem minden férfitársam nevében mondhatom, h az ilyen nőktől, akik arra verik magukat, h milyen okosak, na az ilyenektől menekülni kell.

Ezt tapasztalom itt is meg a való világban is.

A vita az ilyeneknél úgy néz ki, h nekem van igazam, mert én vagyok az okos, nekem diplomám van meg stb.

Mint az oviban.....

2013. szept. 22. 08:32
 2/18 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Neked ebből hogy jött le az, hogy idézem: "annyira verik magukat"?

Nem jelenthetem ki a 21. században azt, hogy én egy intelligens, tanult nő vagyok és talán ehhez mérten választanék magamnak párt?

Az intelligens viselkedés egyébként nem ott kezdődik, hogy mindig nekem van igazam. Tudni kell veszíteni. Amikor az ember hibázik, azt el kell ismerni, tévedni emberi dolog, szerintem.

2013. szept. 22. 08:38
 3/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem feltétlenül választanak buta nőt maguk mellé de a férfiak 90%-nak fontos, hogy okosabbnak érezze magát, hogy a nő felnézzen rá. Evolúció, anno minél erősebb, élelmesebb, talpraesettebb volt a férfi, annál több esélye volt sikerre a vadászaton, elmenekülni a mamut elől --> élelmet, bőrt stb. biztosítani az utódoknak.

A férfiak szeretik érezni hogy fontosak, hogy csodálják őket, hogy nélkülük elveszne a nő, még ha nincs is így.

Ha minden téren felettük áll a nő szellemileg, elvesztik az önbizalmukat, akkor meg már a nőnek nem fognak kellenni, ki akar egy rakás szerencsétlenséget.

Egy valóban okos nő tud hallgatni ha kell, tud segíteni, de nem akar a párjával "versenybe szállni".

2013. szept. 22. 08:48
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Mutass egy ilyet és letérdelek elé... A művelt nem jelenti, hogy okos és viszont...
2013. szept. 22. 08:52
 5/18 anonim ***** válasza:
46%

Kijelentheted, de te is azzal kezded, h te azért nem kellesz, mert okos vagy, pedig mások milyen egyszerűek.

Ez az első, amit meglátsz, h te mennyivel okosabb vagy(elárulom neked, h az okosság nem ettől függ)

Mindegy, nem érted, te is tipikus példája vagy annak, amit fent leírtam.

Elvégeztél egy iskolát és akkor hasra vagy magadtól esve, ez szánalmas.

2013. szept. 22. 08:53
 6/18 anonim ***** válasza:
62%

Egyetértek az előttem szólókkal, hiába az iskola, semmit nem jelent.

Rólad meg süt, h nálad ezen van a hangsúly, mert rettentő felszínes ember vagy.

Így ne csodálkozz, ha nem ugranak érted a pasik.

Nem egy ilyen nő van a környezetemben, h mivel elvégzett egy főiskolát akkor már azt gondolta, h ő 100* különb mindenkinél és majd el fognak ájulni tőle.

Másról nem tudott beszélni csak arról, h mennyire nem érti a többi képzetlen fiatalt és h ez mennyire gáz....

Aztán mikor megléptek a pasik azzal vigasztalta magát, h a határozottsága miatt meg a stb.

De ne aggódj, zsák a foltját!

2013. szept. 22. 09:00
 7/18 A kérdező kommentje:

Emberek, nem értem ezt a sok felháborodást és gyűlöletet, ami sugárzik a szavaitokból. Én nem az elvégzett iskolák számában mérem az intelligenciát.

Az "egyszerű nőt" azt tényleg értsétek úgy, hogy buta.

Nem azt akarom mondani, hogy nem kellek senkinek, csak feltettem egy kérdést, mert érdekel a válasz. Nem kell rögtön rátámadni az emberre.

2013. szept. 22. 09:05
 8/18 anonim ***** válasza:
57%

Egy férfi szereti, ha intelligensnek látja a környezete. Pl. én szeretek sakkozni. Nem kell mindig nyernem, de nem szeretek veszíteni. Ha meg a partner még rá is játszik, hogy "te kis hülye", meg hasonlók, attól a falra mászok. Lehet hogy tudom, hogy szerencséje volt, vagy csak azzal a kevéssel jobb nálam, és könnyen utolérném (vagy nem). De ha leolt, tuti nem fogok szívesen játszani vele többet. Inkább behúzódok a csigaházamba, hogy "jól van, ügyes vagy, nincs nálad ügyesebb". Hülyének is nézel? Csak nyugodtan. Én is annak nézlek téged, de nem hangoztatom.

A másik: elvárás, hogy legyen a pasi intelligens és magabiztos is. Ha megyünk valamerre kocsival, és beleszólnak a vezetésbe, hogy "te, szerintem eltévedtünk, kérdezd meg ezt, meg azt", az olyan, mintha azt mondanád a szemembe, hogy kicsi a farkam. Rohadtul elcs.szi a magabiztosságom. Szintén az van, hogy én nem tudom pontosan, hogy hol vagyunk, te sem tudod, és okoskodsz-célozgatsz. Pláne kakás a dolog, ha vezetni sem tudsz, és úgy csinálod ezt. A helyes metódus a pontos, határozott utasítás. "Te, itt fordulj vissza, mert túlmentünk rajta." Vagy: "Légyszíves, állj meg a mellett az ember mellett." Utána pedig te kérdezed meg szépen tőle, hogy ezt, és ezt keressük, jó felé megyünk? Vagy még az is jó lehet, hogy helyet cserélünk, és átveszed a kormányt. Legközelebbi esetek elkerülésére pedig kapok szépen egy GPS-t ajándékba, nyíltan nem azért mert eltévedtem, hanem mert szeretem a kütyüket. :)

Szóval a baj a hozzá nem értő kioktatásból adódik. Kezd elbizonytalanodni az ember, és a csaj célozgat. Pedig ő is határozatlan.

Még egy egyszerű ok a választás okára: A művelt csaj egyetemre járt tizenx évig. És azt tanították neki, hogy "á kislányom, ha diplomás leszel, soha nem kell majd főznöd, mert hozathatsz étteremből". Az egyszerű csaj meg odaáll a tűzhely mellé, és legalább próbálkozik. Néha nagyon elszúrja, néha kevésbé, néha kifejezetten jót csinál. Az ember pedig (jó esetben) örül a kedves gesztusnak, hogy meleg étel került a pofájába, és megköszöni, és csókot nyom érte az asszony homlokára.

Te pl. szeretsz főzni?

2013. szept. 22. 10:19
 9/18 anonim ***** válasza:
36%
Pontosan azért nem érted az itt kapott reakciókat, mert buta vagy...
2013. szept. 22. 15:45
 10/18 anonim ***** válasza:
* tizenx évig: nem csak egyetemre járt, hanem középiskolába is, egyszóval tanult
2013. szept. 22. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!