Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma már nem vonzó egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már nem vonzó egy férfi számára, ha egy nő okos, művelt?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy azok a férfiak, akik intelligensek, olvasottak és tájékozottak a világ dolgaiban, ők is inkább olyan nőket választanak párnak, akikre az "egyszerű" jelző illik. Mind külsőleg, mind agyban.

Hol vannak már azok az idők, amikor igenis fontos szempont volt, hogy a nőnek legyen némi sütnivalója?

2013. szept. 22. 08:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene általánosítani. Én pl szeretem, ha egy nő legalább egy értelmi szinten van velem, vagy esetleg még okosabb is nálam. Én büszke vagyok rá.

Azonban nem szeretem, ha egy nő amellett, h okos még okoskodó, folyton kioktató és nem ismer más igazat, csak az ő gondolatait. Sok okos nő jelentkezik ezzel a rossz tulajdonsággal, talán mert már túl okosnak gondolják magukat és nehogy már egy férfinek igaza legyen, főleg ha nem olyan okos/tanult mint ő!

31/F

2013. szept. 22. 15:55
 12/18 A kérdező kommentje:

Én azt gondolom, hogy az a megnyilvánulásod, hogy ismeretlenül támadsz egy számodra totálisan ismeretlen embert, téged minősít. Nem is kívánok ehhez semmit fűzni a továbbiakban. :)

Egyébként én pont nem olyan vagyok, aki eldönti, hogy csak neki lehet igaza. Abban az esetben, ha tévedek, akkor elismerem, mert ez így helyes. Nem hiszem, hogy ebből gondom volt valaha is.

2013. szept. 22. 19:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, én teljesen megértelek! Igaz, én még gimnazista vagyok, de már most azt tapasztalom, hogy az olyan lányok, akik rendelkeznek némi IQ-val, van életcéljuk (nem is akármilyen) "visszataszítóak" a fiúk számára, még akkor is, ha a külsőjük (mert hát a felszínesek ezt nézik) elfogadható, sőt....
2013. nov. 6. 17:18
 14/18 anonim válasza:

Először is nagyon megtetszett ez a cikk-aztán rájöttem azért,mert én is nagyon szeretnék erre választ kapni.

Szerintem igenis van olyan,akinek ez vonzó,ezért tanulok zongorázni,korrepetálok,egyetemre járok. Buliba nem is igen járok,mert van annyi egyéb tevékenység,amit előbbre tartok.(műveltség szerzése,önfejlesztés stb.)az,hogy hol van ilyen férfibe nem tudom.... az egyetemen is kétségbeejtő a társaim igényrendszere.(leszámítva,hogy a tananyagot tanulják)de egyébként a pénzkeresés és a buli ennyi érdekli őket.-se színház,se hangszertanulás-se vallásgyakorlás. Szerintem ezek egy igényes nőnek mind fontosak. Tudod,szerintem elfogjuk érni azt amit szeretnénk,csak az idő. sok idő...

2014. márc. 8. 14:08
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

"Nem jelenthetem ki a 21. században azt, hogy én egy intelligens, tanult nő vagyok és talán ehhez mérten választanék magamnak párt?"

De kijelentheted, ha kellően sznob vagy. Ez egyébként kizárja az intelligenciát, amiből sokféle létezik, de amikor valaki a tanultságára vagy az eszére büszke, az nem az.

Egyébként én nem szeretem az okos embereket. Olyanok, mint egy macska, amelyik tud fára mászni, és azt hiszi, ettől már mindenki alávalóbb nála.

2016. márc. 29. 16:17
 16/18 anonim ***** válasza:

"Nem feltétlenül választanak buta nőt maguk mellé de a férfiak 90%-nak fontos, hogy okosabbnak érezze magát, hogy a nő felnézzen rá. Evolúció, anno minél erősebb, élelmesebb, talpraesettebb volt a férfi, annál több esélye volt sikerre a vadászaton, elmenekülni a mamut elől --> élelmet, bőrt stb. biztosítani az utódoknak."

Ezeket a baromságokat ugye valami idióta könyveiben olvassátok? Nem lehet ennyi hülye a világon...

2016. márc. 29. 16:26
 17/18 Lilith1994 ***** válasza:

En nem mondanam magam okos nonek viszont olvasott vagyok. igazabol konyv moly. Soha nem szerettem felvagni a tudasommal maximum oran jelentkeztem ha tudtam valmamit.

szeretek fozni es barmit megcsinalok itthon. 6 eve elek parommal es nagyon jol kijovunk egymassal. O meg regen mondta hogy a buta noket nem szereti sot taszitja ot a gondolat is hogy olyannal kosse az eletet aki ostoba. Mi mindig rengeteget beszelgetunk mindenfelerol. Az erdeklodesi korunk azonos. Ki egeszitjuk egymast az eletben es tudasban is.

lehet hogy ez nektek furcsa es majd megszoltok erte de nem igazan erdekel. :)

2016. máj. 23. 14:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Kijelenthetem, hogy a párom is olyan, mint az utolsó válaszoló, bár mi még csak 2 éve vagyunk együtt. :))
2016. máj. 25. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!