Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány 2 hete szakitott a volt pasiaval, és bejövők neki csak azt mondja, hogy meg érzelmileg nem dolgozta fel? Kb mennyi idő szükséges?
Akkor most a nagy párkapcsolati guruk segítséget kérném. Szilvesztert idén a családommal ünnepeltem égy baráti társaságban. Volt ott egy nálam 1 évvel idősebb lány aki szintén családjával volt. Ott ismertem meg. Este egesz jol el beszélgettünk de másnap (elsején este) hajnali 5 ig beszélgettünk, megvoltak az első csókok is, és amikor el mentünk aludni akkor is búcsú csók. az a baj, hogy két hete lett vége egy ha jol tudom 2 éves kapcsolatának, és amikor felhoztam neki ,hogy mit szolna hogyha valamikor találkoznánk azt hondta, hogy nagyon jol erezte aznap este magát, ( másnap délelőtt amikor mindenki elindult haza akkor is búcsú csókok) de ő meg csak nemrég szakított a pasijaval és neki kell még idő. Igazából ő szeretné folytatni csak meg nem zárta le erzelmileg a dolgot
Akkor a kérdés: van rá esély, hogy lesz meg köztünk valami? És kb mennyi ido egy ilyet feldolgozni ( leginkabb erre a lányok válaszoljanak)
És addig is mit csinaljak?
18/F
nekem is két éves volt és én még 30 hónap alatt sem lettem kész újra.
Haladok, de még nem állok készen. kihasználni meg nem akarok senkit
És ez honnan fog kiderulni?...gondolom nem fog majd felhivni , hogy "Hello Szia , tul leptem rajta, sikerult le zárni, akkor holnap este ?"
szoval hogyan fogom ezt en esztevenni?
Jah nem is lenne gáz ha nem 3 órás út lenne amire lalakozok vele....Budapest- Szombathely..://
Távolabb nemigen találhattam volna. ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!